Call Centar 011 - 41 41 411

MSC SP ZAPADNI MEDITERAN ZIMA 2017    krstarenje

DJENOVA / DJENOVA / ITALIJA

Eko-brod MSC Splendida Vas vodi u luksuznom stilu na najpoželjnija svetska odredišta za krstarenje, dok je i ona sama prekrasno mesto za odmor. MSC Splendida nudi najrazličitije sadržaje za sve ljubitelje dugih luksuznih krstarenja. Muzički program, najrazličitiji dizajn barovi i restorani sa gurmanskim otkrićima od mediterana do ljutog Tex-Mex, The Strand Theatre sveke večeri organizuje predstave svetskog glasa, na brodu je moguće okušati srecu i u Royal Plam Casino. Za ljubitelje plesa tu je Club 33. Posle uživanja u gastronomsikm čarima vreme za trening je moguće provesti u sportsko rekerativnom delu sa bazenima, teretanom, terenima za squash ili u sportskoj dvorani. Nakon vežbanja, u MSC Aurea Spa centru može se relaxirati uz Bali masaže, talasoterapiju, napredne tretmane za ulepšavanje, tursku kupku, saunu, jacuzzije ili solarijum. Na top deku dan se može provesti u sunčanju li animacijama tima koji je vešto uvežban da pokrene i one najlenjije goste. MSC Splendida je raj i za najmladje putnike koji mogu dan provesti u nekoj od igraonica sa posadom koja posebno vodi računa o svakom detalju.

Tehničke karakteristike broda i smeštaj:
Bruto težina: 137.936 tona • Broj putnika:3.247 (na bazi dva putnika) • Članova posade: približno 1.370 • Broj kabina: 1.637, uključujući 43 za goste s invaliditetom • Dužina/Širina/Visina: 333,30m/37,92m/66,80m • Palube: 18, uključujući 14 za goste • Maksimalna brzina: 22,99 čv • Prosečna brzina: 18 čv • 
Smestaj je predvidjen u standardnim kabinama koje su raspoređenje na različitim palubama broda.
Unutrašnje kabine: 294 unutarnje kabine od približno 13 do 24 m². Bračni krevet se na zahtev može pretvoriti u dva zasebna ležaja. Klimatizacija, garderober, kupatilo s tušem, interaktivni TV, telefon, bežični internet pristup (uz doplatu), mini bar, sef.
Spoljašnje kabine: 93 kabine s pogledom na more približne površine od 12 do 29 m². Bračni krevet se na zahtev može pretvoriti u dva zasebna ležaja. Klimatizacija, garderober, kupatilo s tušem, interaktivni TV, telefon, bežični internet pristup (uz doplatu), mini bar, sef.
Kabine sa balkonom: 1.143 kabine s balkonom približne površine od 17 do 42 m². ². Bračni krevet se na zahtev može pretvoriti u dva zasebna ležaja. Klimatizacija, garderober, kupatilo s tušem, interaktivni TV, telefon, bežični internet pristup (uz doplatu), mini bar, sef.
 

   Usluge uz doplatu:
  1. PERIONICA VEŠA
  2. Water Sport
  3. ROOM SERVICE
  4. CENTAR ZA MASAŽU
   Besplatne usluge
  1. BILIARD
  2. PRODAVNICA POKLONA
  3. MENJAČNICA
  4. FITNESS CENTAR
  5. SAUNA

Cene i rezervacije:

PAKET ARANŽMAN (avion+hotel)
SAMO HOTEL
Krstarenje

Polazak

Država

Noći

BROJ LETA

Sobe

Soba1
Odrasle osobe
Dete