Call Centar 011 - 41 41 411

GARDENIA BEACH    4*

ALANJA / ALANJA / TURSKA

Lokacija:
Hotel se nalazi 35 km od centra Alanje , a 90 km od aerodroma u Antaliji u mestu Okucalar direktno na sopstvenoj plaži. Hotel ima 7 zgrada u zelenom okruženju i nalazi se u jednoj od najlepših zaliva ove regije.

Plaža:

Hotel ima sopstvenu peščanu plažu.Ležaljke,suncobrani i peškiri za plažu  su besplatni za goste hotela.

Hotelski sadržaj:

U hotelskom sadržaju su: recepcija, plaža, bar na plaži, lobby bar, bar na bazenu, glavni restoran, a la carte resortan,  3 spoljašnja bazena sa delom za decu, 3 vodena tobogana, sauna, tursko kupatilo, teretana, bilijar, frizer, stoni tenis, stoni fudbal, pikado, internet kafe, bežični internet, telefon/fax, parking, usluga pranja i peglanja veša, menjačnica, room servis, mini golf, mini klub za decu , odbojka na plaži, sportovi na vodi.

Sobe:

Hotel ima ukupno 273 sobe od čega 60 stanadrdnih soba, 20 conection soba i 193 family(large soba) soba. Sobe su standardne (površine od oko 20 m2) za maksimum 3 osobe. Sobe su klimatizovane, imaju balkon i svaka soba je opremljena sefom, SAT TV-om, mini barom,sef, telefonom, kupatilom sa kadom ili tuš kabinom, fenom za sušenje kose.

Usluga:

Al inclusive

Kontakt:
www.gardeniahotels.com

Napomena: 
Hotel se nalazi u prelepom Justinanovom zalivu na peščanoj plaži. Standard large sobe nude besplatan smeštaj za DVOJE DECE DO 18. godina.
 

   Usluge uz doplatu:
  1. BILIARD
  2. CENTAR ZA MASAŽU
  3. Water Sport
  4. PERIONICA VEŠA
   Besplatne usluge
  1. FITNESS CENTAR
  2. BAZEN ZA DECU
  3. SAUNA
  4. TERETANA
  5. VOZILA ZA IZNAJMLJIVANJE
  6. Turkish Bath

Cene i rezervacije:

PAKET ARANŽMAN (avion+hotel)
SAMO HOTEL
Krstarenje

Polazak

Država

Noći

BROJ LETA

Sobe

Soba1
Odrasle osobe
Dete