Call Centar 011 - 41 41 411

XPERIA GRAND BALI HOTEL    4*

ALANJA / ALANJA / TURSKA

Lokacija:
Hotel se nalazi 120 km od aerodroma u Antaliji, u centu Alanje, samo 80 m od muzeja u Alanji. Izgraden je 1996., a renoviran 2010. godine.

Plaza:
Preko puta hotela se nalazi Kleopatrina plaža gde se plaćaju ležaljke i suncobrani ili se dobiju uz naručeno piće. Gosti mogu da koriste i plažu hotela Xperia Saray Beach (800m od hotela) gde su ležaljke i suncobrani besplatni.

Sobe:
Hotel raspolaže sa ukupno 96 soba i to 2 deluxe King sobe (sa dnevnom i odvojenom spavacom sobom, kupatilo – jakuzzi, terasa, za max 3 osobe), 4 club suite apartmana ( za max 5 osoba, balkon sa pogledom na bazen), 12 Club soba (max 4 osobe, balkon sa pogledom na grad), 77 standardnih soba (max 2+2 osobe, balkon sa pogledom na grad), i ima jedna soba za osobe sa posebnim potrebama (max 2 osobe).
Svaka soba ima: kupatilo, fen za susenje kose, klima uredjaj, SAT TV, telefon, mini bar, sef (plaća se), balkon (mali broj soba nema balkon), bezicni internet, kuvalo za vodu(kafa ili caj).

Hotelski sadrzaj:
Restoran, restoran na terasi, a la carte restoran, bar, spoljašnji bazen, unutrašnji bazen, TV sala, bežicni internet, odbojka na plaži, košarka, muzika uživo (jednom nedeljno tursko vece), konferencijska sala (do 40 osoba), ležaljke i suncobrani na bazenu, bežicni internet, TV sala, tursko kupatilo, jacuzz, karte za igranje i šah, stoni tenis, deciji bezen. Placa se: Spa & masaža, frizer, konferencijska sala, prodavnica suvenira, otvoreni teniski tereni, sportovi na vodi, doktor, usluga pranja i peglanja veša , hemijsko cišcenje.

Nacin sluzenja obroka:
Svedski sto.

PREUZMITE ALL INCLUSIVE KONCEPT 

Kontakt:
Tel:+90.242.511 04 53
Fax:+90.242.511 04 93
www.xperia.com.tr

Napomena:
Odlican gradski 4* hotel sa dobrom uslugom i prostranim lepo uredjenim sobama koje po kvalitetu zaslužuju zvezdicu više. Hotel je lociran u centru Alanje, 250 m od Kleopatrine plaže. Preporuka za sve tipove gostiju.
Gosti hotela mogu besplatno koristiti peskire za plazu. Mini bar se redovno dopunjava i besplatni su voda i sokovi.
   Usluge uz doplatu:
  1. CENTAR ZA MASAŽU
  2. Water Sport
  3. MENJAČNICA
  4. SAUNA
   Besplatne usluge
  1. GRADSKI HOTEL
  2. BAZEN ZA DECU
  3. WIRELESS INTERNET
  4. FITNESS CENTAR
  5. Table Tennis
  6. KLIMATIZACIJA
  7. HIDROMASAŽNA KADA
  8. Turkish Bath

Cene i rezervacije:

PAKET ARANŽMAN (avion+hotel)
SAMO HOTEL
Krstarenje

Polazak

Država

Noći

BROJ LETA

Sobe

Soba1
Odrasle osobe
Dete