Call Centar 011 - 41 41 411

XPERIA GRAND BALI HOTEL    4*

ALANJA / ALANJA / TURSKA

Lokacija:
Hotel se nalazi 120 km od aerodroma u Antaliji, u centu Alanje, samo 80 m od muzeja u Alanji. Izgrađen je 1996., a renoviran 2010. godine.

Plaža:
Preko puta hotela se nalazi Kleopatrina plaža gde se plaćaju ležaljke i suncobrani ili se dobiju uz naručeno piće. Gosti mogu da koriste i plažu hotela Xperia Saray Beach (800m od hotela) gde su ležaljke i suncobrani besplatni.

Sobe:
Hotel raspolaže sa ukupno 96 soba i to 2 deluxe King sobe (sa dnevnom i odvojenom spavaćom sobom, kupatilo – jakuzzi, terasa, za max 3 osobe), 4 club suite apartmana ( za max 5 osoba, balkon sa pogledom na bazen), 12 Club soba (max 4 osobe, balkon sa pogledom na grad), 77 standardnih soba (max 2+2 osobe, balkon sa pogledom na grad), i jednom sobom za osobe sa posebnim potrebama (max 2 osobe).
Svaka soba ima: kupatilo, fen za sušenje kose, individualni klima uređaj, SAT TV, telefon, mini bar( besplatno),  sef (plaća se), balkon (mali broj soba nema balkon), bežični internet, ketler za vodu(kafa ili čaj).

Hotelski sadržaj:
Restorani, a la carte restoran ( plaća se), 2 bara, spoljašnji bazen, dečiji bazen, TV sala, bežični internet ( besplatno), odbojka na plaži, muzika uživo (jednom nedeljno tursko veče), konferencijska sala (do 40 osoba), ležaljke i suncobrani na bazenu, bežični internet, TV sala, tursko kupatilo, jacuzzi, karte za igranje i šah, stoni tenis. Plaća se: Spa & masaža, frizer, konferencijska sala, prodavnica suvenira, sportovi na vodi, doktor, usluga pranja i peglanja veša , hemijsko čišćenje.

Način služenja obroka:
Švedski sto.

PREUZMITE ALL INCLUSIVE KONCEPT 

Kontakt:
Tel:+90.242.511 04 53
Fax:+90.242.511 04 93
www.xperia.com.tr

Napomena:
Odličan gradski hotel sa dobrom uslugom i prostranim, lepo uređenim sobama koje po kvalitetu zaslužuju zvezdicu više. Hotel je lociran u centru Alanje, 250 m od Kleopatrine plaže. Preporuka za sve tipove gostiju.
Gosti hotela mogu koristiti peškire za plažu uz depozit. Mini bar se redovno dopunjava i besplatni su voda i sokovi.
   Usluge uz doplatu:
  1. CENTAR ZA MASAŽU
  2. Water Sport
  3. MENJAČNICA
  4. SAUNA
   Besplatne usluge
  1. GRADSKI HOTEL
  2. BAZEN ZA DECU
  3. WIRELESS INTERNET
  4. FITNESS CENTAR
  5. Table Tennis
  6. KLIMATIZACIJA
  7. HIDROMASAŽNA KADA
  8. Turkish Bath

Cene i rezervacije:

PAKET ARANŽMAN (avion+hotel)
SAMO HOTEL
Krstarenje

Polazak

Država

Noći

BROJ LETA

Sobe

Soba1
Odrasle osobe
Dete