Call Centar 011 - 41 41 411

LIBERTY HOTELS LARA    5*

ANTALIJA / ANTALIJA / TURSKA

Lokacija:
Hotel je smešten istočno od grada Antalije, na poznatoj Lara plaži. Od aerodroma je udaljen 15 km. Zauzima površinu od 30.000 m2. Počeo je sa radom 2005. a poslednji put je renoviran 2014. godine.

Plaža:
Hotel se nalazi na sopstvenoj plaži koja ima plavu zastavu. Ležaljke, suncobrani, peškiri za plažu su besplatni za goste hotela.

Hotelski sadržaj:
Glavni restoran, 3 a la carte restorana (turski, italijanski i riblji- jednom tokom boravka besplatno), 6 barova, spoljašnji bazen, 3 vodena tobogana, Silence bazen samo za odrasle, unutrašnji bazen, poslastičarnica, diskoteka, tržni centar, butici, SPA i wellness centar, hamam, sauna, fitness centar, sala za sastanke, Wi Fi, 2 teniska terena, košarkaški teren, fudbalski teren, amfiteatar, dečiji klub (4-12 godina), igralište, dečiji bazen, mini golf, odbojka na plaži, step aerobik, pilates, joga, stoni tenis, pikado, akva park sa 3 tobogana. Plaća se: bilijar, motorni sportovi na vodi, najam rekvizita za tenis i osvetljenje terena, usluge doktora i dadilje, frizera i salona lepote, usluge pranja i hemijskog čišćenja veša.

Sobe:
Economy sobe zauzimaju površinu od 23 m2 i nemaju balkon. Standardne sobe zauzimaju površinu od 23 m2 (max 2+1 osoba) a large standardne sobe zauzimaju površinu od 30 m2 (max 3+1 osoba). Family duplex sobe zauzimaju površinu od 50 m2 (max 4+1 osoba) dvospratne su i sastoje se iz 2 spavaće sobe i 2 kupatila. Family sobe zauzimaju površinu od 45 m2 (max 3+1 osoba) i sastoje se iz 2 sobe povezane vratima. Svaka soba ima sef (besplatno), klima uređaj, fen za sušenje kose, SAT TV, telefon, mini bar (besplatno), WiFi (besplatno) i balkon (osim economy soba).

Način služenja obroka:
Švedski sto.

Kontakt:
www.libertyhotelslara.com
Tel:+90 242 352 31 32

Napomena:
Jedan od najbolje ocenjenih porodičnih hotela u Turskoj 2016. godine.
 

Cene i rezervacije:

PAKET ARANŽMAN (avion+hotel)
SAMO HOTEL
Krstarenje

Polazak

Država

Noći

BROJ LETA

Sobe

Soba1
Odrasle osobe
Dete