Call Centar 011 - 41 41 411

BW HOTEL FENIX / CELESTYAL NEFELI    krstarenje

ATINA / ATINA / GRČKA

Best Western hotel Fenix 4*,
Lokacija : Hotel Best Western Fenix, jedan od najboljih hotela u Glifadi i ujedno je član jednog od najvećih svetskih hotelskih lanca Best Western i predstavlja idealno mesto za odmor. Nalazi se na jednoj od najatraktivnijih lokacija Glifade, nedaleko od mnogobrojnih prodavnica, restorana i barova po kojima je ovo predgrađe Atine i poznato. Od aerodroma hotel je udaljen 24km. Od peščano – šljunkovite plaže je udaljen oko 250 m.
Hotelski sadržaj : U sklopu hotela se nalazi besplatni wi-fi internet, otvoreni bazen, a la carte restoran, bar iz koga gosti hotela mogu uživati u pogledu na zaliv.
Sobe : Hotel ima 128 soba i 6 apartama. Sve sobe imaju SAT TV, besplatni wi-fi internet, sef, mini frižider i fen. Većina soba u hotelu ima balkon.
Usluga u hotelu je na bazi polupansiona (doručak i večera – švedski sto)
Kontakt : http://www.fenix.gr/


Celestyal Nefeli
Lokacija : U vlasništvu kompanije Celestyal Cruises, izgrađen 1992. a potpuno renoviran 2016 godine. Dužine 164 metara, brod može da ugosti 1110 putnika.
Sadržaj broda :  Od sadržaja gostima su na raspolaganju 2 restorana, 5 barova, mali otvoreni bazen, teretana, sauna, spa centar, salon lepote, doktor, dečiji kutak, biblioteka, internet kutak, kazino. Svih sedam spratova (dekova), koliko ovaj brod ima, povezani su sa 4 lifta.
Kabine : Brod poseduje 400 kabina od kojih su 227 spoljašnje i 123 unutrašnje kabine. Kabine su veličine 12m2. Sve kabine imaju klima uređaj, TV, telefon, fen za kosu, sef, kupatilo (tuš/wc). U unutrašnju i spoljašnju kabinu se mogu smestiti dve odrasle osobe i dvoje dece do 16 godina (dva standardna kreveta i dva kreveta na sprat).
Usluga na brodu je na bazi proširenog punog pansiona (doručak, ručak i večera i popodnevni čaj sa kolačima). Doručak se služi po principu švedskog stola, ručak i večera se služe po principu izbornog menija ili švedskog stola, zavisno od želje putnika, all inclusive paket pića).
Kontakt : http://www.celestyalcruises.com/en/celestyal-nefeli-2017
 

Cene i rezervacije:

PAKET ARANŽMAN (avion+hotel)
SAMO HOTEL
Krstarenje

Polazak

Država

Noći

BROJ LETA

Sobe

Soba1
Odrasle osobe
Dete