Call Centar 011 - 41 41 411

AKTI OURANOPOLIS HOTEL    3*

ATOS / ATOS / GRČKA

Lokacija:
Hotel se nalazi u mestu Ouranopoli, par kilometara pre ulaska na Atos. Od hotela do Soluna, stiže se za svega 1,5 h vožnje. Sagrađen je 2001. godine, dok je kompletno renoviran 2008.godine.


Plaža:
Hotel je udaljen 30 m od peščane plaže sa kristalno čistim morem. Ležaljke i suncobrani na plaži se dodatno plaćaju. Mogućnost iznajmljivanja peškira za plažu uz depozit.


Hotelski sadržaj: 
Recepcija, glavni restoran, taverna, bar kod bazena, bar na plaži, parking, internet je besplatan u javnim delovima hotela, fax, TV sala, igraonica, spoljašnji bazen, dečije igralište, odbojka na plaži, konferencijska sala, usluga buđenja. Uz doplatu se mogu koristiti  internet kutak, sef, bilijar, stoni tenis, room service.


Sobe: 
Hotel raspolaže sa 80 smeštajnih jedinica. Sve sobe sadrže kupatilo, fen za kosu, klima uređaj, telefon, televizor sa plazma ekranom, frižider, balkon/ terasu.

Promo sobe se nalaze u prizemlju, imaju pogled na baštu i namenjene su za 2-3 osobe sadrže dva standardna ili francuski ležaj i pomoćni ležaj.
Standardne sobe sa bočnim i direktnim pogledom na more površine oko 22m², namenjene za smeštaj 2 do 3 osobe, sadrže 2 standardna ili francuski ležaj i pomoćni ležaj.
Porodične sobe (family room) sa krevetima na sprat površine oko 22-25m², nalaze se u prizemlju, na prvom ili drugom spratu, namenjene za smeštaj 2 do 4 osobe, sadrže dva standardna ili francuski ležaj i krevete na sprat.
Superior sobe se nalaze na prvom ili drugom spratu, imaju pogled na more, površine oko 30m², namenjene za smeštaj 2 do 3 osobe, sadrže dva standardna ili francuski ležaj i sofa ležaj.

Usluga: 
Noćenje sa doručkom ili polupansion, na bazi švedskog stola, samoposluživanje.


Kontakt: 
http://www.hotel-akti.gr/en/ 


Napomena: 
Porodičan hotel izgrađen po standardima hotela sa 4 zvezdice, kako bi svojim gostima pružio udobnost i kvalitet usluge.

   Usluge uz doplatu:
  1. INTERNET KAFE
  2. Water Sport
   Besplatne usluge
  1. KONFERENCIJSKA SALA
  2. PRODAVNICA
  3. Table Tennis
  4. BAZEN ZA DECU

Cene i rezervacije:

PAKET ARANŽMAN (avion+hotel)
SAMO HOTEL
Krstarenje

Polazak

Država

Noći

BROJ LETA

Sobe

Soba1
Odrasle osobe
Dete