Call Centar 011 - 222 8 330

AKTI OURANOPOLIS HOTEL    3*

ATOS / ATOS / GRČKA

Lokacija:
Hotel se nalazi na odličnoj lokaciji, na ulazu u Svetu zemlju. Udaljen je oko 1,5 kilometar od Ouranopolisa i 125 km od Soluna. Izgrađen je po standardima hotela sa četiri zvezde, kako bi svojim gostima pružio udobnost i kvalitet usluge.

Plaža:
Hotel ima sopstvenu peščanu plažu do koje se može doći podzemnim prolazom. Plaža sa plavom zastavom. Suncobrani i ležaljke se dodatno plaćaju.

Hotelski sadržaj:
Recepcija, restoran, taverna, bar na plaži, bar na bazenu, bazen, dečiji bazen, sef (besplatan), internet kafe, mini - market, konferencijska sala ( 50 mesta), menjačnica, igralište za decu, odbojka na plaži, stoni tenis, bilijar, sportovi na vodi, automati za igru, večernji zabavni program.

Sobe:
Sve sobe su opremljene klima uređajem, SAT TV, telefonskom linijom, mini frižiderom, fenom za sušenje kose i kupatilom. Većina soba koje imaju pogled na more imaju balkon ili terasu.
Standardne sobe (su površine oko 22 m2), nalaze se prvom, drugom ili trećem spratu. Namenjene su za 2-3 osobe. Superior sobe (su površine 25 -30m2), locirane su na višim spratovima hotela, pojedine sobe imaju balkon sa pogledom na more.
Junior suite (su površine 30-40 m2), nalaze se na višim spratovima hotela, kombinovana dnevno-spavaća soba, namenjena za 2-4 osobe.
Suite (su površine 50 m2), sastoje se iz dnevne i spavaće sobe, namenjene za 2-4 osobe, sa pogledom na vrt.

Usluga:
Polupansion. Doručak i večera po principu švedskog stola.

Kontakt:
www.hotel-akti.gr

Napomena:
Hotel lociran na jednoj od najlepših plaža Halkidikija, sa izvandrenim pogledom na ostrvo Amolijani i Sitoniju.


   Usluge uz doplatu:
  1. INTERNET KAFE
  2. PRODAVNICA
  3. SPORTOVI NA VODI
   Besplatne usluge
  1. KONFERECIJSKE SALE
  2. SPOLJAŠNJI BAZEN
  3. STONI TENIS
  4. DEČIJI BAZEN

Cene i rezervacije:

PAKET ARANŽMAN
SAMO HOTEL

Odlazak

Dolazak

Prijava

Open the calendar popup.

Noći

LETOVI

Sobe

Soba1
Odrasle osobe
Dete