Call Centar 011 - 222 8 330

THEOXENIA HOTEL    4*

ATOS / ATOS / GRČKA

Lokacija:
Hotel je udaljen 3 km od mesta Ouranopolis, a od Soluna 125 km. Teoxenija je namalom uzvišenju, izbad mora, u blizini su i drugi hotelski kompleksi, a u zaleđu hotela je veliki zeleni pojas.

Plaža:
Hotel je udaljen 50 m od sopstvene plaže, do koje se dolazi podzemnim prolazom. Između hotela i plaže je ulica.

Hotelski sadržaj:
Recepcija, restoran, glavni bar i TV sala, bar na plaži, 4 bazena (olimpijski, dečiji, hidro-masažni i relax bazen), igraonica, igralište za decu na otvorenom, teniski teren, mini fudbal, teren za košarku, odbojka na plaži, usluga pranja veša, mini market, iznajmljivanje automobila i motora, ležaljke i suncobrani i toaleti na plaži, hotelski parking, vodeni sportovi (skijanje, banana, kanu, surfovanje).

Sobe:
Hotel raspolaže sa 152 standardne sobe. Sve sobe sadrže: kupatilo, klima uređaj, radio, telefon, mini frižider i SAT TV.
Standardne sobe: namenjene su za 2-4 osobe, veličine oko 15m2, gledaju na suprotno krilo zgrade ili bočno na more. No-view sobe: su sobe na nižem nivou u odnosu na standarne sobe, nemaju pogled (gledaju u zid susedne hotelske zgrade), prostranije su od standardnih soba, sa većim terasama koje su u hladu.
Maisonnette: nalaze se u novo-izgrađenom delu, imaju dva nivoa - donji, na kome je dnevni boravak sa kupatilom i opremljenom kuhinjom i gornji gde se nalaze 2 spavaće sobe sa kupatilom, sve gledaju na more i bazen, namenjene su za 2-6 osoba.
Loft: nalaze se u novo-izgrađenom delu, imaju donji nivo sa dva ležaja i dnevnim boravkom sa opremljenom kuhinjom i spavaću sobu na gornjem nivou; sve gledaju na more i bazen, namenjene su za 2-4 osobe.

Usluga:
U hotelu je usluga polupansion (doručak i večera) ili all inclusive (doručak, ručak, večera i domaća pića) u zavisnosti od želje gostiju. Svi obroci bez obzira na izabranu uslugu se služe po principu švedskog stola.

Kontakt:
www.theoxenia.gr

Napomena:
Hotelska plaža je nagrađena plavom zastavicom. Preporučuje se porodicama sa decom jer hotel ima veliko dvorište i obezbeđen podzemni prolaz do plaže.


   Usluge uz doplatu:
  1. PERIONICA VEŠA
  2. PRODAVNICA
  3. Water Sport
   Besplatne usluge
  1. KONFERENCIJSKA SALA
  2. KLUB ZA DECU
  3. Tennis Court
  4. HIDROMASAŽNA KADA
  5. BAZEN ZA DECU

Cene i rezervacije:

PAKET ARANŽMAN (avion+hotel)
SAMO HOTEL

Polazak

Država

Prijava

Open the calendar popup.

Noći

BROJ LETA

Sobe

Soba1
Odrasle osobe
Dete

Obližnji hoteli

ARISTOTELES HOLIDAY RESORT

ARISTOTELES HOLIDAY RESORT

ATOS / ATOS / GRČKA

48 EUR
Od 48 EUR

PYRGOS HOTEL

PYRGOS HOTEL

ATOS / ATOS / GRČKA

61 EUR
Od 61 EUR

AKTI OURANOPOLIS HOTEL

AKTI OURANOPOLIS HOTEL

ATOS / ATOS / GRČKA

65 EUR
Od 65 EUR

AGIONISSI RESORT

AGIONISSI RESORT

ATOS / ATOS / GRČKA

68 EUR
Od 68 EUR

XENIA HOTEL

XENIA HOTEL

ATOS / ATOS / GRČKA

70 EUR
Od 70 EUR

ALEXANDROS PALACE

ALEXANDROS PALACE

ATOS / ATOS / GRČKA

78 EUR
Od 78 EUR