Call Centar 011 - 41 41 411

XENIOS THEOXENIA HOTEL    4*

ATOS / ATOS / GRČKA

Lokacija: 
Hotel se nalazi 2 km od malog grada Uranopolis i 115 km od aerodroma u Solunu. Sastoji se iz više objekata, smeštenih na malom uzvišenju.


Plaža:
Od sopstvene peščane plaže udaljen je 50 m, do koje se stiže podzemnim prolazom. Ležaljke i suncobrani se dodatno plaćaju, dok se peškiri dobijaju uz depozit.


Hotelski sadržaj: 
Recepcija, restoran, bar, bar na plaži, bar na bazenu, 4 bazena (olimpijski, dečiji, hidro-masažni i relax bazen), dečiji mini klub, dečije igralište, parking - besplatno, sef na recepciji - besplatno, teretana, internet kutak (uz doplatu), fudbalski teren, teniski teren, sportovi na vodi, Wi-Fi (u javnim delovima hotela – uz doplatu), rent - a – car, soba za igru, prodavnica suvenira, mini market, konferencijska sala.


Sobe:
Hotel raspolaže sa 152 smeštajne jedinice. Svaka soba sadrži kupatilo, klima uređaj, frižider, telefon, sef (uz doplatu), SAT TV.

Ekonomične sobe površine oko 25 m², na nižem nivou u odnosu na standarne sobe, nemaju pogled (gledaju u zid susedne hotelske zgrade), prostranije su od standardnih soba, sa većim terasama koje su u hladu, namenjene za 2-4 osobe.
Standardne sobe površine oko 25m², namenjene za 2-4 osobe, sadrže 2 standardna ili francuski ležaj i pomoćni ležaj.
Loft površine oko 70m², nalaze se u novo-izgrađenom delu, imaju donji nivo sa dva ležaja, dnevnom sobom i kuhinjom i gornji nivo sa spavaćom sobom. Namenjen za 2-5 osoba.
Maisonette površine oko 75 m², nalaze se u novo-izgrađenom delu, imaju donji nivo sa dva ležaja, dnevnom sobom, kuhinjom, kupatilom i gornji nivo sa dve spavaće sobe i kupatilom. Namenjene za 2-5 osoba.

Usluga:
Usluga u hotelu je polupansion ili all inclusive, na bazi švedskog stola, samoposluživanje.


Kontakt: 
http://theoxenia-beach-hotel.com/

Napomena: 
Kombinacija plavog mora i zelenilo koje ga okružuje čine ovaj hotel idealnim mestom za miran i porodični odmor. Hotelska plaža je nagrađena plavom zastavicom.

 


 

Cene i rezervacije:

PAKET ARANŽMAN (avion+hotel)
SAMO HOTEL
Krstarenje

Polazak

Država

Noći

BROJ LETA

Sobe

Soba1
Odrasle osobe
Dete