Big Blue – Leto 2017. Turska, Grčka, Španija, Letovanje.

Cena

Cena od - do: 869 €-2680 €

Kategorija hotela

3STARS

1

4STARS

10

5STARS

26

Hotelski sadržaj

SPOLJNI BAZEN 32
MENJAČNICA 13
DISKOTEKA 23

ANTALIJSKA REGIJA, Rezultati pretrage

37 Rezultata je pronađeno 3 strana(e).
Prikaži po 
TAC PREMIER HOTEL & SPA ALL INCLUSIVE -
Tac Premier hotel se nalazi u centru Alanje. Od aerodroma u Antaliji je udaljen 120 km. Hotel se nalazi na idealnoj lokaciji blizu centra Alanje i preko puta Kleopatrine plaže.Preporuka za sve tipove gostiju.

Od 435 €

XPERIA GRAND BALI ALL INCLUSIVE -
Odličan gradski 4* hotel sa dobrom uslugom i prostranim lepo uređenim sobama koje po našem mišljenju zaslužuju zvezdicu više.Hotel je lociran u Alanji  u blizini Dalmatas pećine i puta koji vodi na stari grad.Kleopatrina plaža je udaljena od hotela 100 m.

Od 470 €

AMBASSADOR HOTEL KEMER ALL INCLUSIVE -
Hotel je udaljen 55 km od aerodroma u Antaliji, nalazi se u centru Kemera, na šetalištu. Enterijer hotela je moderno uredjen kao i sobe. Hotel je preporuka za goste koji zele smestaj u samom centru Kemera.

Od 481 €

XPERIA KANDELOR ALL INCLUSIVE -
DVOJE DECE GRATIS Hotel je udaljen 120 km od aerodroma u Antaliji i nalazi se u centru Alanje.Sagradjen je 1993. godine a renoviran je 2011.godine

Od 495 €

FAME HOTEL KEMER ALL INCLUSIVE -

Hotel je udaljen 50 km od aerodroma u Antaliji, u centru Kemera na 250 m od obale mora. Hotel je otvoren 2014. gdoine. Preporuka za goste koji zele smestaj u centru Kemera.

Od 495 €

BEACH CLUB DOGANAY ULTRA ALL INCLUSIVE -
Hotel ima dobru uslugu, prostrane sobe i prijatnu atmosferu.Pogodan je za sve tipove gostiju.Do hotelske plaže se dolazi podzemnim prolazom.Hotel ima svoj bus servis od centra Alanje.

Od 495 €

KEMER DREAM HOTEL ALL INCLUSIVE -
Hotel se nalazi u Kemeru. Od aerodroma u Antaliji je udaljen 55 km, a od centra Kemera je udaljen 600m.

Od 503 €

GOLDEN LOTUS HOTEL ALL INCLUSIVE -
Hotel se nalazi na oko 55 kilometara od aerodroma u Antaliji, u Kemeru, na samoj obali mora. Hotel je dobro ocenjen na internet portalima i ima veliki broj povratnih klijenata.

Od 515 €

RUBI HOTEL ALL INCLUSIVE -
Hotel zvanicno ima 5* ali naše je mišljenje da zaslužuje 4+*.Hotel je jedan od prvo otvorenih hotela u Alanji i nalazi se na lepoj pešcanoj plaži.A Blok se nalazi na plaži, a B Blok je preko ulice.U blizini hotela nalazi se stanica gradskog prevoza koji vozi do centra Alanje.
...Detaljnije

Od 539 €

FAME RESIDENCE PARK ALL INCLUSIVE -
Hotel se nalazi u Kemeru, na obali mora, udaljen 50 km od aerodroma u Antaliji. Izgrađen je 1996 , ukupne površine 2500 m2.

Od 550 €

CLUB SALIMA ALL INCLUSIVE -
Hotel se nalazi u mestu Beldibi, 12 km od centra Kemera. Od aerodroma u Antaliji udaljen je 41 km. Hotel je izgrađen 1989. godine, a renoviran 2014.

Od 557 €

CRYSTAL PALACE LUXURY ULTRA ALL INCLUSIVE -
Hotel je udaljen 55 kilometara od aerodroma u Antaliji, 2 kilometra od mesta Čolakli, na samoj obali mora.

Od 575 €

SAPHIR HOTEL ALL INCLUSIVE PLUS -
Jedan od najboljih hotela svoje kategorije u Alanji. Hotel ima veliku regiju sa puno sadržaja za decu i odrasle i lepu peščanu plažu.Glavna zgrada je dalja od plaže dok su bungalovi uz samu plažu.U blizini hotela nalazi se stanica gradskog prevoza koji vozi do centra Alanje.

Od 576 €

PORTO BELLO HOTEL RESORT ALL INCLUSIVE -

Gradski hotel sa dobrom uslugom.Hotel je dobro lociran u odnosu na centar Antalije i šoping centre do kojih se lako stiže  i javnim prevozom.

Od 595 €

CRYSTAL ADMIRAL RESORT ULTRA ALL INCLUSIVE -
 Hotel se nalazi oko 80 km od aerodroma u Antaliji, 12 km od Sidea, 50 m od obale mora. Hotel ima veliki broj moderno opremljenih soba i odlikuje se dobrom animacijom za sve starosne kategorije. Do hotelske plaže se dolazi podzemnim prolazom.

Od 615 €