Big Blue – Leto 2017. Turska, Grčka, Španija, Letovanje.

Cena

Cena od - do: 778 €-3010 €

Kategorija hotela

3STARS

1

4STARS

6

5STARS

2

Hotelski sadržaj

MENJAČNICA 3
SPOLJNI BAZEN 5
DISKOTEKA 2

GLIFADA, Rezultati pretrage
Glifada - Oblast Atika (grčki: Αττική) je veoma važan istorijski deo Grčke. Njemu pripada glavni grad ove prelepe mediteranske zemlje. Za sve vreme istorijskih previranja, na Atici se razvija najvažniji filozofski, administrativni, politički, obrazovni i kulturni centar čitave današnje Grčke – veličanstvena Atina. Glifada je jedno od najelegantnijih letovališta Grčke i elitno je predgrađe Atine koje izlazi na more, pa je nazivaju još i Atinska rivijera. Nekada je Glifada bila ribarsko naselje, a danas je čuveno letovalište sa brojnim luksuznim vilama, hotelima i ekskluzivnim prodavnicama. Glifada se, pored luksuza, može pohvaliti i dugim peščanim plažama, kao i lepim morem, pa zato postaje omiljeno mesto za odmor poznatim i slavnim ličnostima. Sa centrom Atine povezana je autobuskim prevozom i najmodernijim brzim tramvajima, sagrađenim za potrebe Olimpijade 2004. godine. Centar Atine udaljen je oko 15 kilometara. Poznata po svojoj lokaciji na samoj obali mora, koju krase nebrojene fensi prodavnice, plaže, vile po uzoru na one iz Holivuda, kafići, restorani, hoteli…Glifada je inače samo centralni deo Atinske rivijere koju još još čine par manjih mesta kao što su: Paljo faliro, Alimos, Eliniko, Vula, Vuljagmeni I Anavissos. Destinacija je za preporuku za aktivan odmor, kako za mladje ljude željne dobrog provoda, tako I za starije putnike koji bi svoj odmor želeli da obogate posetom Atini I odlaskom na naki od ponudjenih izleta. Destinacija koja je bila poznata kao mondensko letovalište bogatih Atinjana, sada pruža priliku “običnim” gradjanima da uživaju u svim njeim čarima.
Rezultata je pronađeno 1 strana(e).
Prikaži po 
BLUE SEA HOTEL NOCENJE SA DORUCKOM -

Mali gradski hotel, modernog dizajna. 

Od 389 €

ALEXANDER BEACH POLUPANSION -

Hotel je 30 km udaljen od aerodroma "El.Venizelos" u Atini, a nalazi se u naselju Anavissos 

Od 460 €

BEST WESTERN FENIX HOTEL POLUPANSION -
Hotel se nalazi 24 km udaljenosti od aerodroma u Atini, 14 km od Akropolja, a 12 km od luke Pirej. Blizina plaže kao i kongresnog centra i brojnih sadržaja cine ovaj hotel idealnim mestom za odmor.

Od 499 €

LONDON HOTEL POLUPANSION -
Nalazi se u centru Glifade u blizini šoping centara, restorana, barova i kafića. Centralna lokacija, hotel je idealan za mlade jer se nalazi u centru svih dešavanja u Glifadi.

Od 509 €

CONGO PALACE HOTEL POLUPANSION -
Nalazi se u centru Glifade. Udaljen je 15 km od Atine, 19 km od aerodroma u Atini. Luksuzno opremljene sobe, odlična usluga, blizina plaže i prelep pogled na zaliv čine ovaj hotel primamljivim i za najzahtevnije goste.

Od 525 €

EDEN BEACH POLUPANSION -
Hotel se nalazi u prelepom okruženju, idealan izbor za sve tipove gostiju. Ceo zaliv je nagrađen plavom zastavicom 7 uzastopnih godina za čistoću plaže i mora.  

Od 599 €

AMARILIA HOTEL NOCENJE SA DORUCKOM -
Hotel se nalazi u predgradu Atinske rivijere, u Vuljameniju poznatom po mnogobrojnim parkovima i pešackoj zoni, na samo 20 min vožnje od centra Atine (17 km).

Od 695 €

PLAZA RESORT NOCENJE SA DORUCKOM -

Nalazi se na 52km od centra Atine (25km od međunarodnog aerodroma), u malom ribarskom mestu Palea Fokea.

 

Od 1115 €

DIVANI APOLLON PALACE & SPA HOTEL NOCENJE SA DORUCKOM -
Divani Apollon Palace & Spa je ekskluzivan kompleks smešten u mestu Vuljameni, udaljen 18 km od centra Atine. Glifada, poznato predgrade na jugu Atine udaljeno je samo 5 min vožnje od hotela.

Od 1505 €