Call Centar 011 - 41 41 411

ROYAL SPA HOTEL    4*

BANJA KOVILJACA / BANJA KOVILJACA / SRBIJA

Lokacija: 
Hotel se nalazi u centru Banje Koviljače na samom ulazu u najlepši banjski park u Srbiji. Idealno je mesto za odmor-oaza mira, tišine i luksuza. Svojom lokacijom, elegancijom i ponudom različitih sadržaja predstavlja savršen izbor za goste kojima je potreban odmor od svakodnevnog stresa.

Sobe: 
Hotel raspolaže sa luksuzno uređenim apartmanima, lux sobama i standardnim sobama. Sve sobe imaju kablovsku i SAT TV (LCD TV), telefon, bespalatan bežični internet, protivpožarnu zaštitu, elektronsku bravu, alarm u kupatilu, mini bar, klima uređaj, sef, fen, bade mantil. Apartmani i studia poseduju kuhinje i trpezarije.

Hotelski sadržaji:
U sklopu hotela nalazi se restoran koji pruža veliki izbor specijaliteta nacionalne kuhinje i bogat izbor balkanskih vina. Royal caffe je mesto za predah i opuštanje uz savršeno ukusnu kafu, maditeransku kuhinju i rafinirane poslastice najfinijih sastojaka. Royal wellness je idealan za podmlađivanje kože i tela, regeneraciju kože, poboljšanje imuniteta i povečanje energije. Royal Wellness obuhvata sledeće sadržaje: zatvoren bazen sa mineralnom vodom 29°C (hidro masaža, aero masaža, hidro jet), finska herbal sauna, ruska aroma sаuna, hamam-tursko kupatilo, relax zona sa tepidarijumom, letnja terasa sa đakuzijem 35°C, Royal masaže, tretmani lica i tela, estetski tretmani. Hotel raspolaže i sa dve sale za kongresе i proslave: Drina-190 mesta, Jadar-100 mesta uz mogućnost spajanja u jedinstven prostor sa 290 mesta. Za najmlađe tu je igraonica „Bombonica” i besplatna animacija dece. Besplatan parking pod video nadzorom za goste hotela. Tokom boravka u hotelu Royal Spa možete posetiti značajne kulturno-istorijske i prirodne lokalitete, kao što su Tršič, manastir Tronoša, planina Gučevo…

Usluga:
Polupansion na bazi švedskog stola (doručak i večera - švedski sto).

www.royalspa.rs

 

Cene i rezervacije:

PAKET ARANŽMAN (avion+hotel)
SAMO HOTEL
Krstarenje

Polazak

Država

Noći

BROJ LETA

Sobe

Soba1
Odrasle osobe
Dete