Call Centar 011 - 41 41 411

ASTERIA CLUB BELEK    5*

BELEK / BELEK / TURSKA

Lokacija:
Hotel je od aerodroma u Antaliji udaljen 33 km, od centra Antalije 43  km. Hotel zauzima površinu od 125.000 m2, počeo je sa radom 1994. a poslednji put je renoviran 2014. godine.

Plaža:
Hotel je smešten na sopstvenoj, peščano-šljunkovitoj, 250 m dugačkoj plaži nagrađenoj plavom zastavom. Ležaljke, suncobrani, peškiri i bar na plaži su besplatni za goste hotela.

Hotelski sadržaj:
Glavni restoran, 4 a la carte restorana (riblji, italijanski, kineski i turski-plaćaju se), 9 barova, 4 spoljašnja bazena, poslastičarnicu, parking, SPA i Welnes centar, fitness centar, WiFi internet u zajedničkim prostorijama hotela, diskoteka na otvorenom, dečiji klubovi (4-11 i 13-16 godina), sportski tereni za skvoš, tenis, mali fudbal, boćanje, streličarstvo, odbojku na plaži, pikado, stoni tenis, stoni fudbal, dečiji bazen, bazen za bebe. Plaća se: masaže, SPA centar, usluge frizerskog i salona lepote, video igre, internet cafe, osvetljenje sportskih terena, motorni sportovi na vodi, usluge pranja, peglanja i hemijskog čišćenja veša, doktora i dadilje.

Sobe:
Hotel ima ukupno 600 soba, koje su raspoređene u 20 vila. Sve sobe gledaju na baštu i mogu biti standardne, sa krevetima na sprat ili family. Standardnih soba ima 388 i zauzimaju površinu od 24 m2, namenjene su za maximum 2 odrasle osobe i dete ili 3 odrasle osobe. Od toga je 6 soba namenjeno osobama sa posebnim potrebama. Standardnih soba sa krevetima na sprat ima 126, zauzimaju površinu od 24 m2 i namenjene su za maximum 2 odrasle osobe i 2 deteta. Family suites zauzimaju površinu od 46 m2, ima ih 86, sastoje se iz 2 sobe povezane vratima i namenjeni su za maximum 3 odrasle osobe i 2 deteta ili 4 odrasle osobe i 1 dete. Svaka soba ima balkon ili terasu, sef (besplatno), telefon, SAT TV, mini bar (besplatno), fen za sušenje kose i centralni klima uređaj.

Način služenja obroka:.
Švedski sto.

Kontakt:
www.asteriahotels.com
Tel:+90 242 725 40 01

Napomena: 
Hotel izdvaja jedinstven koncept usluge usmerene ka deci i u svom sastavu ima jedan od najboljih mini klubova u regiji.

 

Cene i rezervacije:

PAKET ARANŽMAN (avion+hotel)
SAMO HOTEL
Krstarenje

Polazak

Država

Noći

BROJ LETA

Sobe

Soba1
Odrasle osobe
Dete