Call Centar 011 - 41 41 411

AQUAWORLD RESORT    4*

BUDIMPESTA / BUDIMPESTA / MAĐARSKA

Lokacija:
Aquaworld Resort hotel 4* se nalazi u severnom delu Budimpešte, blizu samog centra grada. Od aerodorma je udaljen oko 25 minuta vožnje. Do centra grada se lako dolazi autobusom ili kolima, a takođe gosti hotela mogu koristiti besplatan mini bus od hotela.
 
Sobe:
Ovaj jedinstveni hotel sa 4* nudi 309 soba . U glavnoj zgradi su smeštene standardne sobe, junior suite-ovi, i porodične sobe (povezane standardne sobe). Apartmani su povezani sa hotelom podzemnim prolazom i ima ih ukupno 48, sa dve ili tri spavaće sobe. Sve sobe i apartmani imaju klima uređaj, LCD SAT TV, radio, telefon, mini bar, WI FI, fen za sušenje kose, kupatilo, bademantil .
 
Hotelski sadržaj:
Od hotelski sadržaja gostima su na raspolaganju: 3 restorana i 3 bara (Duna restoran s mađarskom i internacionalnom kuhinjom, Colorado restoran mađarske kuhinje, restoran brze hrane The Fast&Fine koji se nalazi u samom aquaparku, lobi bar, Oriental bar, Aqua bar); Oriental Spa Wellness&Fitness centar na tri nivoa koji nudi 14 vrsta tretmana za negu lica i tela, 17 tipova masaža, egzotične kupke, parno kupatilo, svet sauna, kozmetiku, sobu za relaksaciju, frizera, solarium, manikir, pedikir, tenis, squash, fitnes salu, aerobik; parking, konferencijski centar. Ono po čemu je ovaj hotel poznat je svakako vodeni park koji je jedan od najvećih tematskih vodenih parkova u Evropi. Aquawolrd je direktno povezan sa hotelom i nudi nezaboravan doživljaj za sve uzraste. Ceo park je pokriven velikom staklenom kupolom. Posetioci mogu uživati u prelepom zamku iz koga se prostire izvanredan pogled na ceo zabavni park. U okviru ovog velikog zabavnog kompleksa se nalazi 17 unutrašnjih i spoljašnjih bazena (bazeni sa talasima, bazen za surfovanje, dečiji bazeni, jacuzzi bazeni, planinska reka...) kao i veliki broj tobogana kako za decu tako i za i odrasle. Unutrašnji bazen je povezan sa spoljašnjim bazenom koji se greje i radi tokom cele godine. Za najmlađe posetioce u ponudi je Bongo dečiji klub – veliko unutrašnje igralište za decu, dečiji meni, tobogani, whirlpool, casovi plivanja, surfovanja, ronjenja, mogućnost organizovanje rođendanski zabava za decu, animacioni program, dadilja...

Usluga:
Polupansion (doručak i večera).

Kontakt:
www.ramadaresortbudapest.hu


   Usluge uz doplatu:
  1. RONJENJE
  2. CENTAR ZA MASAŽU
   Besplatne usluge
  1. FITNESS CENTAR
  2. KLUB ZA DECU
  3. SAUNA
  4. HIDROMASAŽNA KADA
  5. PARKING
  6. KLIMATIZACIJA

Cene i rezervacije:

PAKET ARANŽMAN (avion+hotel)
SAMO HOTEL
Krstarenje

Polazak

Država

Noći

BROJ LETA

Sobe

Soba1
Odrasle osobe
Dete