Call Centar 011 - 41 41 411

AQUASIS DE LUXE RESORT & SPA    5*

DIDIM / DIDIM / TURSKA

Lokacija 
Nalazi se u lepom zalivu, na privatnoj peščanoj plaži, oko 3 km od centra Didima i Altinkuma i oko 80 km od bodrumskog aerodroma. Otvara se u maju 2016. godine, na površini od 200.000 m².

Plaža
Peščana, ležaljke, suncobrani i peškiri su besplatni za goste hotela. Na plaži postoji bar, čije su usluge takođe uključene u cenu.

Sobe
De luxe sobe se nalaze u glavnoj zgradi. Sve su klimatizovane, imaju balkon, mini bar (besplatan, obnavlja se jednom dnevno: voda, gazirana pića, pivo), 32’’ LCD TV sa satelitskim kanalima, internet (besplatan), telefon, sef (besplatan), fen, ketler sa izborom kafe i čaja.

Hotelski sadržaji
Bežični internet u svim delovima kompleksa, glavni restoran, 6 barova, patiserija, četiri a la kart restorana (turski, riblji, mediteranski, međunarodni), glavni bazen površine 4500 m², „Lake pool“ površine 5000 m², dečiji bazen, unutrašnji bazen površine 300 m², akva park sa 9 tobogana, dečiji akva park, teretana, tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, sobna usluga 24 časa, masaža, frizer, pranje i peglanje veša, lekar, čuvanje dece, oprema i osvetljenje na terenima za tenis, internet kafe, sportovi na vodi, elektronske igre, bilijar.

Način služenja obroka
Švedski sto

Napomena
Potpuno nov i luksuzan hotel, otvara se u maju 2016. godine.

Kontakt
www.aquasis.com.tr     
tel: +90 256 821 02 02 

Cene i rezervacije:

PAKET ARANŽMAN (avion+hotel)
SAMO HOTEL
Krstarenje

Polazak

Država

Noći

BROJ LETA

Sobe

Soba1
Odrasle osobe
Dete