Call Centar 011 - 41 41 411

AQUASIS DE LUXE RESORT & SPA    5*

DIDIM / DIDIM / TURSKA

Lokacija 
Nalazi se u lepom zalivu, na privatnoj peščanoj plaži, oko 3 km od centra Didima i Altinkuma i oko 80 km od bodrumskog aerodroma. Otvara se u maju 2016. godine, na površini od 200.000 m².

Plaža
Peščana, ležaljke, suncobrani i peškiri su besplatni za goste hotela. Na plaži postoji bar, čije su usluge takođe uključene u cenu.

Sobe
De luxe sobe se nalaze u glavnoj zgradi. Sve su klimatizovane, imaju balkon, mini bar (besplatan, obnavlja se jednom dnevno: voda, gazirana pića, pivo), 32’’ LCD TV sa satelitskim kanalima, internet (besplatan), telefon, sef (besplatan), fen, ketler sa izborom kafe i čaja.

Hotelski sadržaji
Bežični internet u svim delovima kompleksa, glavni restoran, 6 barova, patiserija, četiri a la kart restorana (turski, riblji, mediteranski, međunarodni), glavni bazen površine 4500 m², „Lake pool“ površine 5000 m², dečiji bazen, unutrašnji bazen površine 300 m², akva park sa 9 tobogana, dečiji akva park, teretana, tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, sobna usluga 24 časa, masaža, frizer, pranje i peglanje veša, lekar, čuvanje dece, oprema i osvetljenje na terenima za tenis, internet kafe, sportovi na vodi, elektronske igre, bilijar.

Način služenja obroka
Švedski sto

Napomena
Potpuno nov i luksuzan hotel, otvara se u maju 2016. godine.

Kontakt
www.aquasis.com.tr     
tel: +90 256 821 02 02 

   Usluge uz doplatu:
  1. 24H POSLUGA U SOBI
  2. INTERNET KAFE
  3. SALON ZA MASAŽU
  4. BILIJAR
  5. USLUGA PRANJA VEŠA
  6. SPORTOVI NA VODI
  7. FRIZERSKI SALON
   Besplatne usluge
  1. FITNESS CENTAR
  2. DEČIJI BAZEN
  3. TURSKO KUPATILO
  4. TERETANA
  5. SAUNA

Cene i rezervacije:

PAKET ARANŽMAN (avion+hotel)
SAMO HOTEL
Krstarenje

Polazak

Država

Noći

BROJ LETA

Sobe

Soba1
Odrasle osobe
Dete