Call Centar 011 - 41 41 411

AURUM MOON RESORT    5*

DIDIM / DIDIM / TURSKA

Lokacija
Nalazi se na oko 5 km od centra Didima, 4 km od Altinkuma i oko 70 km od bodrumskog aerodroma. Zahvata površinu od 32.000 m². Hotel ima dva glavna bloka sa sedam i šest spratova i kluba koji se sastoji od dvospratnih kućica.

Plaža
Plaža je delom peščana, delom sa platformama, dužine 550 metara. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni za goste hotela.

Sobe
Sve sobe su klimatizovane, imaju balkon, fen, telefon, mini bar (voda na dan dolaska), LCD TV sa satelitskim kanalima, sef (besplatan) i ketler sa izborom kafe i čaja. Sobe u klubu su površine 28-33 m², a u glavnim blokovima 34 m². Porodične sobe u klubu se sastoje od dve spavaće sobe razdvojene vratima i jednog kupatila. Standard opreme standardnih soba u glavnim blokovima i standardnih i porodičnih soba u klubu je isti.

Hotelski sadržaji
Glavni spoljašnji bazen površine 1150 m², dečiji bazen sa 2 manja tobogana, akva park sa 5 traka za spuštanje, glavni restoran, 4 a la kart restorana, teren za tenis, košarku i mali fudbal, Spa centar, teretana, mini klub.

Način služenja obroka
Švedskisto

Kontakt
www.aurumhotels.com.tr     
tel: +90 256 835 34 34 

Napomena
Nov i luksuzan hotel, otvara se u aprilu 2016. godine. Zahvata ceo jedan rt, polukružnog oblika, pa je većim delom okružen vodom.
 

   Usluge uz doplatu:
  1. USLUGA PRANJA VEŠA
  2. SALON ZA MASAŽU
  3. TENISKI TERENI
   Besplatne usluge
  1. TERETANA
  2. SAUNA
  3. STONI TENIS
  4. DEČIJI BAZEN

Cene i rezervacije:

PAKET ARANŽMAN (avion+hotel)
SAMO HOTEL
Krstarenje

Polazak

Država

Noći

BROJ LETA

Sobe

Soba1
Odrasle osobe
Dete