Call Centar 011 - 41 41 411

MSC SP ZAPADNI MEDITERAN LETO 2017    krstarenje

ĐENOVA / ĐENOVA / ITALIJA

Eko-brod MSC Splendida Vas vodi u luksuznom stilu na najpoželjnija svetska odredišta za krstarenje, dok je i ona sama prekrasno mesto za odmor. MSC Splendida nudi najrazličitije sadržaje za sve ljubitelje dugih luksuznih krstarenja. Muzički program, najrazličitiji dizajn barovi i restorani sa gurmanskim otkrićima od mediterana do ljutog Tex-Mex, The Strand Theatre sveke večeri organizuje predstave svetskog glasa, na brodu je moguće okušati srecu i u Royal Plam Casino. Za ljubitelje plesa tu je Club 33. Posle uživanja u gastronomsikm čarima vreme za trening je moguće provesti u sportsko rekerativnom delu sa bazenima, teretanom, terenima za squash ili u sportskoj dvorani. Nakon vežbanja, u MSC Aurea Spa centru može se relaxirati uz Bali masaže, talasoterapiju, napredne tretmane za ulepšavanje, tursku kupku, saunu, jacuzzije ili solarijum. Na top deku dan se može provesti u sunčanju li animacijama tima koji je vešto uvežban da pokrene i one najlenjije goste. MSC Splendida je raj i za najmladje putnike koji mogu dan provesti u nekoj od igraonica sa posadom koja posebno vodi računa o svakom detalju.

Tehničke karakteristike broda i smeštaj:
Bruto težina: 137.936 tona
•Broj putnika:3.247 (na bazi dva putnika)
• Članova posade: približno 1.370
• Broj kabina: 1.637, uključujući 43 za goste s invaliditetom
• Dužina/Širina/Visina: 333,30m/37,92m/66,80m
• Palube: 18, uključujući 14 za goste
• Maksimalna brzina: 22,99 čv
• Prosečna brzina: 18 čv
• Smestaj je predvidjen u standardnim kabinama koje su raspoređenje na različitim palubama broda.
Unutrašnje kabine: 294 unutarnje kabine od približno 13 do 24 m². Bračni krevet se na zahtev može pretvoriti u dva zasebna ležaja. Klimatizacija, garderober, kupatilo s tušem, interaktivni TV, telefon, bežični internet pristup (uz doplatu), mini bar, sef.
Spoljašnje kabine: 93 kabine s pogledom na more približne površine od 12 do 29 m². Bračni krevet se na zahtev može pretvoriti u dva zasebna ležaja. Klimatizacija, garderober, kupatilo s tušem, interaktivni TV, telefon, bežični internet pristup (uz doplatu), mini bar, sef.
Kabine sa balkonom: 1.143 kabine s balkonom približne površine od 17 do 42 m². ². Bračni krevet se na zahtev može pretvoriti u dva zasebna ležaja. Klimatizacija, garderober, kupatilo s tušem, interaktivni TV, telefon, bežični internet pristup (uz doplatu), mini bar, sef.

 

   Usluge uz doplatu:
  1. BILIJAR
  2. USLUGA PRANJA VEŠA
  3. TENISKI TERENI
  4. FRIZERSKI SALON
  5. SALON ZA MASAŽU
  6. SPORTOVI NA VODI
  7. INTERNET KAFE
  8. STONI TENIS
   Besplatne usluge
  1. FITNESS CENTAR
  2. SAUNA

Cene i rezervacije:

PAKET ARANŽMAN (avion+hotel)
SAMO HOTEL
Krstarenje

Polazak

Država

Noći

BROJ LETA

Sobe

Soba1
Odrasle osobe
Dete