Call Centar 011 - 41 41 411

STEIGENBERGER BUSINESS BAY    5*

DUBAI / DUBAI / UJEDINJENI ARAPSKI EMIRATI

Lokacija:
Hotel se nalazi u srcu novije poslovno-stambene četvrti Dubaija Business Bay. Kratka šetnja je potrebna od hotela do poznate najviše zgrade na svetu Burj Kalife, kao i do poznatog tržnog centra Dubai Mall.

Plaža:
Poznata gradska plaža Jumeirah udaljena je 5km od hotela.

Hotelski sadržaj:
Gostima su na raspolaganju: recepcija, Bayside Restaurant & Terrace, Das Café, Swim & Tonic bar na bazenu, Brothers pekara, terasa, bašta, spoljašnji bazen, jacuzzi, bazen za decu, fitness centar, Spa centar, 3 sale za sastanke i svečana sala.

Sobe:
Steingerberger Business Bay raspolaže različitim tipovima soba i apartmana raspoređenih na 19 spratova: superior sobe (površine 32m2, sa pogledom na Dubai kanal i Business Bay); special superior sobe (površine 32m2, pogled na Dubai grad i Burj Khalifu); executive sobe (površine 32m2, nalaze se na 19. spratu hotela); junior suite (površine 48m2, sa pogledom na Dubai kanal I Business Bay); executive suite (površine 61m2, nalaze se na 19. spratu hotela) i CEO suite (površine 93m2). Sve sobe imaju: kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen za sušenje kose, klima uređaj, kablovski ili Wi-Fi internet(uz doplatu), sef, LCD SAT TV, mini bar.

Usluga:
Noćenje sa doručkom, služi se po principu švedskog stola

Kontakt:
www.steigenberger.com

Napomena:
Dobra povezanost sa poznatim Sheikh Zayed Road i Al Khail Road, čine ga dobrim izborom kako za poslovne, tako i za turističke posete. Gostima se nude besplatni šatl busevi do Kite plaže i Dubai mall-a.
 

Cene i rezervacije:

PAKET ARANŽMAN (avion+hotel)
SAMO HOTEL
Krstarenje

Polazak

Država

Noći

BROJ LETA

Sobe

Soba1
Odrasle osobe
Dete