Call Centar 011 - 41 41 411

WYNDHAM MARINA    4*

DUBAI / DUBAI / UJEDINJENI ARAPSKI EMIRATI

Lokacija:
Hotel se nalazi se u okviru Dubai Marine, udaljen oko 30 minuta vožnje od aerodroma, a na pešačkoj udaljenosti se nalazi najbliža metro stanica Jumeirah Lake Towers, Marina Mall šoping centar, šetalište The Walk. Ostrvo The Palm, Wild Wadi Water Park i Burj Khalifa su udaljeni manje od 20 minuta vožnje.

Plaža:

Poznata gradska plaža Jumeirah Beach nalazi se u blizini hotela, udaljena oko 1,5 km.

Hotelski sadržaj:

U okviru hotela gostima su na raspolaganju recepcija, glavni restoran, a la carte restoran, 2 bara, konferencijska sala, besplatan Wi Fi internet, spoljašnji bazen na krovu, fitnes centar, spa centar.

Sobe:

Hotel raspolaže sa ukupno 486 soba. Sve sobe su klimatizovane i sadrže kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen za sušenje kose, bade mantil, peglu/dasku za peglanje,mini bar, radni sto, LED TV, sef, Wi Fi internet, ketler za kafu/čaj. Postoji nekoliko tipova soba: superior, junior suite, grand room kao i premium i club sobe. Superior sobe nemaju mogucnost ubacivanja dodatnog ležaja.

Usluga:

Noćenje sa doručkom, služi se po principu švedskog stola

Kontakt:

http://www.wyndhamdubaimarina.com/

Napomena:

Moderan hotel, savremenog dizajna sa prelepim pogledom na Dubai Marinu, odlična je polazna tačka za nezaboravno poslovno putovanje ili za opuštajući odmor. BEsplatan šatl bus do JBR plaže 2 puta na dan, besplatan šatl bus do šoping centra Mall of Emirates jednom u toku dana.

 

Cene i rezervacije:

PAKET ARANŽMAN (avion+hotel)
SAMO HOTEL
Krstarenje

Polazak

Država

Noći

BROJ LETA

Sobe

Soba1
Odrasle osobe
Dete