Call Centar 011 - 41 41 411

MARINA BYBLOS HOTEL    4*

DUBAI JUMEIRAH / DUBAI / UJEDINJENI ARAPSKI EMIRATI

Lokacija:
Nalazi se u središtu marine, u prijatnom i mirnom okruženju nedaleko od Jumeira plaže. Glavne poslovne zone grada poput Dubai Media City, Internet City i Jafza, smeštene su u blizini hotela.

Plaža:
Peščana, javna - udaljena je 1 km od hotela.

Sobe:
Hotel raspolaže sa ukupno 184 smeštajne jedinice. Sve sobe su bogato opremljene i uređene stilskim nameštajem. Od sadržaja gostima su u sobama ovog hotela dostupni fen za sušenje kose u kupatilu sa kadom ili tuš kabinom, mini bar, ketler za vodu, LCD TV, sef, telefon, klima uređaj. WiFi je dostupan u svim sobama.

Hotelski sadržaj:
Recepcija, restoran "Captain's Table", ruski restoran i noćni klub"Tchaikovsky", koreanski restoran/bar "Joseon", "Amadeus" Bar, "Nell Gwynne" Engleski Pab, "Arena Shisha Terasa, animacioni program, lift, sef, menjačnica, poslovni centar, sala za sastanke, ostava za prtljag , prodavnica , salon lepote, Spa, wellness, sauna, parno kupatilo, jacuzzi, teretana, bazen, usluga pranja veša, hemijsko čišćenje, parking

Usluga:
Noćenje sa doručkom, služi se po principu švedskog stola.

Kontakt:
www.marinabybloshotel.com

Napomena:
U blizini hotela se nalazi JLT Stanica metroa, što omogućava laku dostupnost svim delovima grada. Hotel se preporučuje turistima koji žele da istražuju grad.


Cene i rezervacije:

PAKET ARANŽMAN (avion+hotel)
SAMO HOTEL
Krstarenje

Polazak

Država

Noći

BROJ LETA

Sobe

Soba1
Odrasle osobe
Dete