Call Centar 011 - 41 41 411

EVIANA BEACH HOTEL    3*

EVIA / EVIA / GRČKA

Lokacija:
Hotel se nalazi u mestu Eretria, pored šetališta, 300 m od arheološkog muzeja, 250 m od luke, 100 km od aerodroma u Atini.

Plaža:
Hotel je smešten oko 30 m od plaže, deli ih ulica. Ležaljke i suncobrani na plaži su besplatni za goste hotela.

Hotelski sadržaj:
Gostima su na raspolaganju recepcija, lobi, lift, prostorija za prtljag, wifi u javnim delovima hotela, usluge pranja i peglanja, iznajmljivanje automobila i bicikala, restoran, barovi, TV sala, ležaljke i suncobrani na plaži, konferencijska sala, prodavnice u blizini hotela, dozvoljen boravak kućnim ljubimcima.

Sobe:
Hotel raspolaže sa 38 smeštajnih jedinica. Sve sobe sadrže kupatilo, fen, klima uređaj, TV, sef, telefon, balkon ili terasu.
Standardne sobe površine oko 23 m², nalaze se na nižim spratovima hotela i imaju pogled na more, namenjene za smeštaj 2-3 osobe, sadrže francuskli ili 2 standard ležaja i pomoćni ležaj.
Superior sobe površine oko 23 m², nalaze se na 3. spratu i imaju pogled na more. Renovirane su 2016. god. prostrane i komforne, namenjene za smeštaj 2-3 osobe, sadrže 2 standard ležaja i pomoćni ležaj.
Standard family sobe površine oko 40 m², namenjene za smeštaj 2-5 osoba, sastoje se od jedne prostorije i imaju francuski i 2 standardna ili 4 standardna ležaja.

Usluga:
Osnovna usluga je na bazi polupansiona, obroci se služe po principu švedskog stola, samoposluživanje.

Kontakt:
http://evianabeach.gr/en/ 

Napomena:
Nalazi u Eretriji pored peščane plaže u blizini gradske pešačke zone.

 

Cene i rezervacije:

PAKET ARANŽMAN (avion+hotel)
SAMO HOTEL
Krstarenje

Polazak

Država

Noći

BROJ LETA

Sobe

Soba1
Odrasle osobe
Dete