Call Centar 011 - 41 41 411

GRAND BLEU HOTEL    3*

EVIA / EVIA / GRČKA

Lokacija:
Hotel Grand Bleu se nalazi na 110 km od aerodroma u  Atini, 2 km od mesta Eretrija, oko 25 km od Halkide glavnog grada ostrva i isto toliko od velikog mosta koji spaja ostrvo sa kontinentalnim delom Grčke. Hotel je izgrađen 1970 godine, a renoviran 2012 godine. Hotel se sastoji od glavne zgrade i 6 manjih zgrada na dva nivoa.
 
Plaža:
Hotel ima sopstvenu peščanu plažu u parku bogatim mediteranskim rastinjem. Ležaljke i suncobrani na plaži su uključeni u cenu. Peškiri za plažu se mogu dobiti uz depozit.

Hotelski sadržaj:
Recepcija, lobi, lift, prostorija za odlaganje prtljaga, parking, restoran, a la carte restoran, tavern, bar kod bazena, bar na plaži, WI FI internet besplatan u delu kod recepcije, bazen, dečiji bazen, ležaljke i suncobrani kod bazena, TV sala, disko klub, dečija animacija, mini klub (za decu od 4-12 godina), dečije igralište, usluge spa centra uz doplatu(sauna, masaže, Jacuzzi), teniski teren, odbojka na plaži, košarka, stoni tenis, aerobic i joga, mini golf, konferencijska sala, sala za sastanke.
 
Sobe:  
Hotelski kompleks se sastoji od glavne zgrade sa 96 soba i 3 apartmana, kao i 75 bungalova u šest manjih dvospratnih  zgrada u prelepom vrtu. Sve sobe sadrže kupatilo, klima uređaj,  SAT TV, frižider, sef, balkon ili terasu. Standardne sobe su smeštene u glavnoj zgradi ili bungalovima, namenjene za smeštaj 2-3 osobe ili 2 odrasle osobe i dvoje dece (mlađe dete do 3 godine deli ležaj),sadrže francuski ili dva standardna ležaja i dodatni ležaj, mogu biti sa pogledom na vrt ili more.
Family (porodični) bungalowi smešteni su u bungalovima, i namenjeni su za 2 odrasle osobe i dvoje dece do 12 godina i deteta do 3 godine (2 standardna ležaja ili francuski ležaj i kreveti na sprat, a 3.dete do 3 godine deli ležaj sa roditeljima ). Mezonete se nalaze u bungalovima, namenjene su za 2-5 osoba i na donjem nivou imaju 2 sofe, a na galeriji 2 standardna ležaja ili francuski ležaj i jedan pomocni lezaj. Mezonete imaju 2 kupatila.
Mezonete se nalaze u bungalovima, namenjene su za 2-4 osobe i na donjem nivou imaju 2 sofe, a na galeriji 2 standardna ležaja ili francuski ležaj. Mezonete imaju 2 kupatila.
 
Usluga: 
Usluga u hotelu je polupansion (doručak i večera) ili all inclusive, obroci se služe po principu švedskog stola, samoposluživanje.
 
Kontakt: 
www.grandbleu-hotel.com
 

Napomena:
Hotel je pogodan za udoban, porodični odmor. Ima pogodnosti za osobe sa posebnim potrebama.

Cene i rezervacije:

PAKET ARANŽMAN (avion+hotel)
SAMO HOTEL
Krstarenje

Polazak

Država

Noći

BROJ LETA

Sobe

Soba1
Odrasle osobe
Dete