Call Centar 011 - 41 41 411

BEST WESTERN FENIX HOTEL    4*

GLIFADA / GLIFADA / GRČKA

Lokacija:
Hotel se nalazi 24 km udaljenosti od aerodroma u Atini, 14 km od Akropolja, a 12 km od luke Pirej. Centar Glifade je udaljen samo 1,5 km, a marina 2 km, a najbliža autobuska stanica je udaljena 50 m. Hotel je kompletno renoviran 2004 godine.

Plaža:
Hotel je udaljen 250 m od šljunkovite plaže od koje ga deli ulica, pešački prelaz sa semaforom se nalazi ispred hotela.

Hotelski sadržaj:
Gostima su na raspolaganju recepcija sa lobijem, restoran sa lokalnim i internacionalnim specijalitetima, zatim Rotonda bar, parking, konferencijska sala, bazen, hemijsko cišcenje, sef, doktor, menjcnica, Tv sala, WiFi Internet, usluge dadilje (na upit), rent a car, servis za cišcenje i peglanje veša.

Sobe:
Sve sobe su klimatizovane i imaju kupatilo sa tušem ili kadom, fen za sušenje kose, SAT LCD TV, telefonsku liniju, mini bar ili frižider, sef, internet, balkon ili terasu. U apartmanima gostima su na raspolaganju jos i bade mantili i papuce, servis za peglanje, deo za sedenje kao i kupatilo sa kadom i tušem. Postoje i connection sobe namenjene porodicama sa decom.

Usluga:
Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom, po principu švedskog stola.

Kontakt:
www.bestwestern.com/gr/hotelfenix

Napomena:
Blizina plaže kao i kongresnog centra i brojnih sadržaja cine ovaj hotel idealnim mestom za odmor ali i poslovna putovanja.


 

Cene i rezervacije:

PAKET ARANŽMAN (avion+hotel)
SAMO HOTEL
Krstarenje

Polazak

Država

Noći

BROJ LETA

Sobe

Soba1
Odrasle osobe
Dete