Call Centar 011 - 41 41 411

CONGO PALACE HOTEL    4*

GLIFADA / GLIFADA / GRČKA

Lokacija:
Nalazi se u centru Glifade. Udaljen je 15 km od Atine, 19 km od aerodroma u Atini. Tramvajska stanica je udaljena 100 m, a autobuska je odmah ispred hotela.
 
Plaža:
Hotel je udaljen 100 m od šljunkovite plaže.
 
Hotelski sadržaj:
Ukupno ima 92 luksuzno opremljenih soba od kojih su 4 studia, 4 apartmana i 4 junior suite-a. Gostima su na raspolaganju, lobi bar, konferencijska sala, bazen, kafe, TV sala, hemijsko cišcenje, internet kutak, jahanje, diskoteka, sportovi na vodi, golf, tenis, pedalina…
 
Sobe:
Hotel ima ukupno 92 sobe, 4 junior suita, 4 suita i 4 studia. Sve sobe su klimatizovane i imaju kupatilo sa tušem ili kadom, fen za sušenje kose, kozmetiku u kupatilu, SAT TV, direktnu telefonsku liniju, frižider, sef, internet, balkon ili terasu (izuzev apartmana). Dvokrevetne sobe imaju francuski ili dva odvojena kreveta, a trokrevetne 3 odvojena kreveta. Family sobe u okviru jedne prostorije imaju 4 kreveta. Junior suite je predviden za smeštaj dve odralse osobe, imaja hidromasažnu kadu i nema terasu. Apartmani imaju 30 m2 francuski ležaj, sofu na razvlacenje, hidromasažnu kadu i pogled na more. Executive apartmani su kompletno renovirani imaju 30 m2 i hidromasažni tuš, i imaju sofu ili dva odvojena ležaja i pogled na more.
 
Usluga:
Usluga u hotelu je polupansion, po principu švedskog stola(doručak) i set menija ili švedskog stola(večera) u zavisnosti od broja gostiju.
 
 
Napomena:
Luksuzno opremljene sobe, odlicna usluga, blizina plaže i prelep pogled na zaliv čine ovaj hotel primamljivim i za najzahtevnije goste.


Cene i rezervacije:

PAKET ARANŽMAN (avion+hotel)
SAMO HOTEL
Krstarenje

Polazak

Država

Noći

BROJ LETA

Sobe

Soba1
Odrasle osobe
Dete