Call Centar 011 - 41 41 411

AMC ROYAL HOTEL    5*

HURGADA / HURGADA / EGIPAT

Lokacija:
Hotel se nalazi na obali mora, udaljen je oko 17km severno od aerodroma, 12 km od centra Hurgade- Sakale, pored hotela Le Jardin.

Plaža:
Sopstvena, široka, peščana sa koralnim grebenom i pontonom za ulazak u vodu. Veći deo je kupačka zona sa plitkom vodom, preporučuje se specijalna obuca. Korišćenje ležaljki, peškira i suncobrana je besplatno za goste hotela.

Sobe:
Raspolaže sa ukupno 395 soba , postoji 336 standardnih soba, 40 porodičnih soba i 19 junior suite-ova, određen broj soba ima pogled na bazen ili more. Sve imaju kupatilo, fen za sušenje kose, klima uredaj, LCD TV sa satelitskim kanalima, telefon, mini bar, sef, ketler za kafu i čaj, Wi Fi internet (uz doplatu), balkon ili terasu.

Hotelski sadržaj:
Gostima su na raspolaganju sledeći sadržaji: recepcija, menjačnica, glavni restoran „Blue Lagoon“, A’la carte italijanski restoran „Cesar“, snack restoran na plaži, noćni klub „Crescendo Disco“, lobi bar „Sphinx“, bar kod bazena „Diaquiri“, bar na plaži „Palm Island”, Pub „Shots Fun“, orijentalni „Shisha Corner”,  spoljašnji bazen za odrasle i decu (greje se u toku zimske sezone), fitness centar, Spa centar(uz doplatu)-sauna, parno kupatilo, masaže, sportovi na vodi (ud doplatu), pedalina, stoni tenis, odbojka na plaži, pikado, boćanje, bilijar(uz doplatu), prodavnice, salon lepote, dečiji klub, igralište za decu, usluga pranja veša, medicinske usluge, animacioni program, besplatan Wi Fi internet u lobiju.

Usluga:
All Inclusive (doručak, ručak i večera – švedski sto, užine, pića bezalkoholna i alkoholna domaće proizvodnje).

Kontakt:
http://www.amcroyalhotel.com/

Napomena:
Hotel se nalazi u izolovanoj regiji sa nekoliko hotela u blizini, u regionu ima najduže pristanište. Preporuka za opuštajući odmor parovima i porodicama sa decom.
 

   Usluge uz doplatu:
  1. BILIJAR
  2. USLUGA PRANJA VEŠA
  3. PRODAVNICA
   Besplatne usluge
  1. FITNESS CENTAR
  2. DEČIJI BAZEN
  3. STONI TENIS
  4. DEČIJI KLUB

Cene i rezervacije:

PAKET ARANŽMAN (avion+hotel)
SAMO HOTEL
Krstarenje

Polazak

Država

Noći

BROJ LETA

Sobe

Soba1
Odrasle osobe
Dete