Call Centar 011 - 41 41 411

SAMRA BAY HOTEL    4*

HURGADA / HURGADA / EGIPAT

Lokacija :
Hotel je od međunarodnog aerodroma u Hurgadi udaljen oko 5 min vožnje. Nalazi se na kraju novog dela grada (šetališta) Memša.

Plaža:

Poseduje sopstvenu peščanu i mirnu plažu u sopstvenoj laguni na kojoj su ležaljke i suncobrani besplatni za goste hotela.

Hotelski sadržaj:

Gostima su na raspolaganju: recepcija, lobi bar, glavni restoran, bar na plaži, bar kod bazena (snack bar), italijanski restoran, orijentalni restoran, VIP lounge, pub (sa muzikom uživo), šiša kutak, marina, 3 spoljašnja bazena, SPA i kozmetički salon, dečiji klub, tereni za mini odbojku i fudbal na plaži, stoni tenis, usluga pranja i peglanja veša, doktor, suvenirnica.

Sobe:
Gostima je naraspolaganju ukupno 200 smeštajnih jedinica: standardne dvokrevetne, standardne trokrevetne, junior suite i executive suite. Svaka smeštajna jedinica je sa kupatilom, klimatizovana i sadrži: SAT LCD TV, telefon, fen za sušenje kose, mini bar, ketler, sef, balkon ili terasu.

Usluga :
Usluga u hotelu je all inclusive, obroci se služe po principu švedskog stola.

Kontakt:
www.orbitalliance.com

Napomena:
Hotel sa kompaktom regijom, svim potrebnim sadržajima i dobrom lokacijom zadovoljiće potrebe svih tipova gostiju. Hotel je otvoren 2016 i predstavlja jedan od najboljih izbora kada su u pitanju hoteli sa 4* u Hurgadi.


 

Cene i rezervacije:

PAKET ARANŽMAN (avion+hotel)
SAMO HOTEL
Krstarenje

Polazak

Država

Noći

BROJ LETA

Sobe

Soba1
Odrasle osobe
Dete