Call Centar 011 - 41 41 411

SAMRA BAY HOTEL    4*

HURGADA / HURGADA / EGIPAT

Lokacija :
Hotel je od međunarodnog aerodroma u Hurgadi udaljen oko 5 min vožnje. Nalazi se na kraju novog dela grada (šetališta) Memša.

Plaža:

Poseduje sopstvenu peščanu i mirnu plažu u sopstvenoj laguni na kojoj su ležaljke i suncobrani besplatni za goste hotela.

Hotelski sadržaj:

Gostima su na raspolaganju: recepcija, lobi bar, glavni restoran, bar na plaži, bar kod bazena (snack bar), italijanski restoran, orijentalni restoran, VIP lounge, pub (sa muzikom uživo), šiša kutak, marina, 3 spoljašnja bazena, SPA i kozmetički salon, dečiji klub, tereni za mini odbojku i fudbal na plaži, stoni tenis, usluga pranja i peglanja veša, doktor, suvenirnica.

Sobe:
Gostima je naraspolaganju ukupno 200 smeštajnih jedinica: standardne dvokrevetne, standardne trokrevetne, junior suite i executive suite. Svaka smeštajna jedinica je sa kupatilom, klimatizovana i sadrži: SAT LCD TV, telefon, fen za sušenje kose, mini bar, ketler, sef, balkon ili terasu.

Usluga :
Usluga u hotelu je all inclusive, obroci se služe po principu švedskog stola.

Kontakt:
www.orbitalliance.com

Napomena:
Hotel sa kompaktom regijom, svim potrebnim sadržajima i dobrom lokacijom zadovoljiće potrebe svih tipova gostiju. Hotel je otvoren 2016 i predstavlja jedan od najboljih izbora kada su u pitanju hoteli sa 4* u Hurgadi.


 

   Usluge uz doplatu:
  1. RONJENJE
  2. SALON ZA MASAŽU
  3. SPORTOVI NA VODI
  4. USLUGA PRANJA VEŠA
   Besplatne usluge
  1. BILIJAR
  2. TERETANA
  3. PRODAVNICA
  4. MENJAČNICA
  5. DEČIJI KLUB
  6. SAUNA
  7. FITNESS CENTAR

Cene i rezervacije:

PAKET ARANŽMAN (avion+hotel)
SAMO HOTEL
Krstarenje

Polazak

Država

Noći

BROJ LETA

Sobe

Soba1
Odrasle osobe
Dete