Call Centar 011 - 41 41 411

LAVINA HOTEL    4*

JAHORINA / JAHORINA / BOSNA

Lokacija:
Novoizgradjeni hotel Lavina nalazi se na Jahorini, jednoj od najlepših planina jugoistočne Evrope. Smešten je izmedju dve skijaške staze (Ogorelica i Prača) i predstavlja idealno mesto za sve ljubitelje skijanja. Hotel Lavina se nalazi na svega 30 metara od ski lifta na Jahorini. Lokalna autobuska stanica udaljena je samo 200 metara od hotela. Centar Sarajeva nalazi se na 28 km.

Hotelski sadržaji :
Gostima su na raspolaganju sledeći sadržaji: Restoran, prostorija za odlaganje prtljaga, room servis, prostorije za sastanke i bankete, usluga pranja i peglanja veša, VIP soba, turistički desk, faks/fotokopiranje, animatori, sobe za nepušače, lift, sef, zvučno izolovane sobe, grejanje, skijašnica, škola skijanja, iznajmljivanje ski opreme u hotelu, bašta, terasa Od ostalih hotelskih sadržaja izdvajamo:
• Restoran–bar sa prijatnom domaćinskom atmosferom i velikim izborom hrane i pića.
• Wellness centar koji raspolaže sa finskom saunom, parnim kupatilom i djakuzi kadom. U ponudi wellness centra su i usluge masaže kao i tretmana tela i lica za koje su zaduženi iskusni terapeuti.
• Bazen smešten u okviru Wellness centra, svakom gostu će pružiti dodatno zadovoljstvo i relaksaciju.
• Ski rental koji raspolaže sa sportskom opremom svetski poznatih proizvodjača u čijem sklopu radi i Ski škola sa školovanim instruktorima za sve one koji ne znaju da skijaju ili su slabiji skijaši.

Sobe:
Hotel raspolaže sa 23 luksuzna apartmana i 22 sobe opremljene najsavremenijom tehnologijom gde je gostu na raspolaganju internet, TV, sef, mogućnost podešavanja temperature, mini bar. Svi apartmani i sobe su imaju pogled na skijašku stazu.

Usluga:
Polupansion.

Konkakt:
www.hotel-lavina.com

Napomena:
Hotel poseduje školu skijanja, po rečima mnogih, jednu od najkvalitetnijih na Jahorini. Licencirani instruktori vrše obuku koja je vrlo dinamična, interesantna i pre svega zabavna. Od totalnih početnika, pa do ski znalaca, svi se dobro zabavljaju i nakon nekoliko treninga mnogi su spremni da se oprobaju u samostalnom skijanju. Takodje, u ponudi je i dečija školica skijanja u trajanju 3 do 4 dana.
Cene i rezervacije:

PAKET ARANŽMAN (avion+hotel)
SAMO HOTEL
Krstarenje

Polazak

Država

Noći

BROJ LETA

Sobe

Soba1
Odrasle osobe
Dete