Call Centar 011 - 41 41 411

DALUZ HOTEL    4*

JONSKA OBALA / JONSKA OBALA / GRČKA

Lokacija:
Boutique hotel DaLuz smešten u Psatakiju, oko 4km od centra Preveze.


Plaža:
Hotel se nalazi na 600 m od divlje plaže.


Hotelski sadržaj:
Gostima suna raspolaganju recepcija, restoran, bar, bazen, bar kod bazena sa ležaljkama i suncobranima, a la carte restoran, lepo uređen vrt, doktor na pozivu, dečje igralište i besplatno iznajmljivanje bicikala, parking, WI FI internet dostupan u javnim delovima hotela. Hotel je prilagođen osobama saposebnim potrebama.


Sobe:
Hotel raspolaže sa 16 smeštajnih jedinica. Sve sobe sadrže kupatilo, fen, opremljen kuhinjski deo, mini bar (uz doplatu), klima uređaj, LCDSAT TV, telefon, sef (uz doplatu), balkon ili terasu.

Deluxe sobe površine oko 30m², namenjene za smeštaj 2-4 osobe, sadrže francuski ili dva standard ležaja i dodatni ili sofa ležaj, imaju pogled na baštu ili bazen.

Usluga:
Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom ili polupansion, obroci se služe po principu švedskog stola, samoposluživanje  ili za večeru  "meni" (posluživanje tri vrste jela), u zavisnosti od broja gostiju u hotelu.


Kontakt:
www.daluzboutiquehotel.gr


Napomena:
DaLuz je jedan od boljih hotela u ovoj oblasti, sa dobrom uslugom i smeštajem.Okolina je idealna za raznovrsne aktivnosti, kao što su planinarenje, ribolov i biciklizam.


 

Cene i rezervacije:

PAKET ARANŽMAN (avion+hotel)
SAMO HOTEL
Krstarenje

Polazak

Država

Noći

BROJ LETA

Sobe

Soba1
Odrasle osobe
Dete