Call Centar 011 - 41 41 411

AKRITAS    villa

KASANDRA / KASANDRA / GRČKA

Lokacija:
Vila Akritas se nalazi oko 250 m od centra mesta Pefkohori, neposredno iza poznate pekare Lemoni.

Plaža:

Vila je udaljena oko 350m od gradske plaže.

Sadržaj:

Vila se sastoji od dve zgrade, poseduje prostrano dvorište sa igračkama za decu, bazen (otvoren svakog dana od 09-20h), ležaljke i suncobrani kod bazena su dostupne uz konzumaciju, nije dozvoljeno iznošenje hrane na područje oko bazena, Wi-Fi (slabog protoka), privatni parking, tuš u dvorištu i prostoriju za odlaganje prtljaga poslednjeg dana boravka.

Sobe: 

U ponudi imamo trokrevetne studije i četvorokrevetne apartmane smeštene u  prizemlju, na prvom i drugom spratu. Svi apartmani i studiji su opremljeni LCD TV-om, kuhinjom (frižider, električni šporet, posuđe), kupatilom, terasom, klima uređajem čija se upotreba dodatno naplaćuje 5 eura po danu. Zamena posteljine i peškira se obavlja svakog petog dana.
Trokrevetni studiji su namenjena za smeštaj tri odrasle osobe i jednog deteta (do 8 godina deli ležaj), smešteni su u prizemlju, prvom ili drugom spratu, sadrže francuski i jedan standard ležaj ili tri standard ležaja.
Četvorokrevetni apartmani su namenjeni za smeštaj četiri odrasle osobe i jednog deteta (do 8 godina deli ležaj), smešteni su u prizemlju, prvom ili drugom spratu, sadrže prostoriju sa kuhinjskim delom i dva standard ležaja i odvojenu sobu sa francuskim ležajem.

Usluga:

Najam apartmana.

Napomena:

Vila je smeštena u mirnom delu Pefkohorija, a opet nedaleko od centra mesta sa brojnim kafićima i tavernama.
 

Cene i rezervacije:

PAKET ARANŽMAN (avion+hotel)
SAMO HOTEL
Krstarenje

Polazak

Država

Noći

BROJ LETA

Sobe

Soba1
Odrasle osobe
Dete