Call Centar 011 - 41 41 411

ALEXANDER THE GREAT    4*

KASANDRA / KASANDRA / GRČKA

Lokacija:
Hotel se nalazi 1,5 km od mesta Kriopigi, 2 km od Kalitee i 75 km od aerodorma u Solunu.

Plaža:

Hotel je udaljen 80 m od peščane plaže (jedne od najlepših na Halkidikiju), duge 1,5 km. Gosti hotela do plaže mogu doći stepenicama ili liftom. Ležaljke i suncobrani se dodatno plaćaju dok su kod bazena besplatne. Moguće je iznajmiti i peškire za plažu (uz deozit).

Hotelski sadržaj:
Hotel se sastoji od glavne zgrade i 4 zgrade bungalovskog tipa. Od hotelskih sadržaja ima: recepciju, lobi bar, baštu, restoran, lift, prostoriju za odlaganje prtljaga, room servis, uslugu pranja i peglanja veša, renta car, parking, novinarnicu, menjačnicu, crkvu, room servis (uz doplatu), otvoreni bazen, dečiji bazen, dečije igralište, glavni restoran, snack bar, tavernu, bar kod bazena, TV salu, teniski teren, odbojki teren na plaži, bilijar, košarku, stoni tenis, konferencijsku salu (kapaciteta do 100 osoba).


Sobe:

Hotel raspolaže sa 216 smeštajnih jedinica. Sve sobe hotela potpuno su renovirane 2003. godine i imaju kupatilo (kada ili tuš) sa fenom za sušenje kose, balkon/terasu, klima uređaj, telefonsku liniju, muzicčki uređaj, SAT TV. Pristup internetu, sef i mini bar su usluge koje se dodatno plaćaju.
Standardne sobe sa pogledom na more ili baštu: nalaze se u glavnoj zgradi i namenjene su za smeštaj 2 do 3 osobe. Imaju dva standardna i pomoćni ležaj ili sofu na razvlačenje.
Porodične sobe se nalaze u bungalovima, čini ih jedna veća prostorija (sa manjim bračnim krevetom, dodatnim ležajem i sofom),  imaju verandu. Namenjene su za smeštaj 2 do 4 osobe.
Suite su smešteni na višim spratovima glavne zgrade, sa pogledom na more. Namenjeni su za smeštaj 2 do 3 osobe (treći ležaj je sofa).
Junior Suite Garden View su smešteni na višim spratovima glavne zgrade, sa pogledom na baštu. Veće su od porodičnih soba, sastoje se iz dve manje odvojene prostorije koje nisu povezane vratima.

Usluga:
Polupansion ili pun pansion (obroci se služe po principu švedskog stola).


Kontakt:
www.alexanderthegreatbeachhotel.com 


Napomena:
Hotel se nalazi na jednoj od najlepših peščanih plaža na Halikidikiju. Sa terase hotelskog kafea pruža se pogled na Egejko more. Hotel je omiljeno mesto za boravak mnogih Evropljana.


 

 

Cene i rezervacije:

PAKET ARANŽMAN (avion+hotel)
SAMO HOTEL
Krstarenje

Polazak

Država

Noći

BROJ LETA

Sobe

Soba1
Odrasle osobe
Dete