Call Centar 011 - 41 41 411

NIKIFOROS 2    villa

KASANDRA / KASANDRA / GRČKA

Lokacija:
Aparthotel Nikiforos 2 je smešten na Kasandri, u mirnom delu mesta Hanioti. Od aerodroma u Solunu udaljen je 110km. Na nekih 100m je centralni trg Haniotija pun taverni, kafića i raznih prodavnica.

Plaža:
Gradska plaža koja je od objekta udaljena oko 130m je peščana i uređena. Ležljke i suncobrani na plaži su uz doplatu.

Sadržaj:
Aparthotel renoviran je više puta,a poslednje promene završene su 2011. godine. U okviru objekta se nalazi mala recepcija sa lobijem,bazen za odrasle kao, bazen za decu i bar pored bazena.Radno vreme bazena je od 08.00 do 20.00. U prostranom dvorištu postoji manji uređeni deo za decu. U sklopu smeštaja se nalazi i parking sa ograničenim brojem mesta.

Sobe: 
Sve smeštajne jedinice su opremljene kuhinjom sa frižiderom,mini šporetom i posuđem, kupatilom,TV sa satelitskim programom, wifi internetom i klima uređajem koji se dodatno doplaćuje na licu mesta. U aparthotelu Nikiforos 2 postoje standardni dvokrevetni studiji (1/2+1) koji su namenjeni smeštaju dve do tri odrasle osobe i jednog deteta starosti do 4 godine (deli već postojeći ležaj). U 1/2+1 sobama se nalazi jedan francuski ležaj sa fiokom kao pomoćnim ležajem. Apartmani su namenjeni smeštaju četiri odrasle osobe i jednog deteta starosti do 4 godine(deli već postojeći ležaj ležaj). U  apartmanima se nalaze dva standardna ležaja i jedan francuski ležaj ili četiri standardna ležaja. Mezoneta je namenjena smeštaju 4 odrasle osobe i jednog deteta starosti do 4 godine(deli ležaj sa roditeljima).U mezoneti postoji jedan francuski ležaj i dva standardna ležaja ili četiri standardna ležaja. Dupleks apartmani su namenjeni  smeštaju do pet odraslih osoba i jednog deteta starosti do 4 godine (deli ležaj sa roditeljima). U dupleks apartmanima se nalaze jedan francuski ležaj ,dva standardna ležaja i jedna sofa u kuhinjskom delu.

Usluga:
Osnovna usluga je najam.

Napomena:
Aparthotel Nikiforos 2 je idealan za porodice sa decom kao i za sve one koji žele da uživaju u mirnom delu veoma popularnog letovališta.

 

Cene i rezervacije:

PAKET ARANŽMAN (avion+hotel)
SAMO HOTEL
Krstarenje

Polazak

Država

Noći

BROJ LETA

Sobe

Soba1
Odrasle osobe
Dete