Call Centar 011 - 41 41 411

IMARET HOTEL    5*

KAVALA / KAVALA / GRČKA

Lokacija:
Hotel se nalazi u gradu Kavala, nasuprot Arheološkog muzeja, 400 m od luke i 25 km od aerodroma u Kavali. Smešten  je unutar istorijskog spomenika, rodne kuće Muhamed Ali paše, koja je sagrađena 1817. godine. Hotel je kombinacija otomanske arhitekture i modernog luksuza. Namenjen za boravak samo odraslih osoba.


Plaža:
Hotel je udaljen 400 m od mora.


Hotelski sadržaj: 
Gostima su na raspolaganju recepcija, restoran, wifi internet u javnim delovima hotela, konferencijska sala, hamam, spa centar.


Sobe:
Hotel raspolaže sa 26 smeštajnih jedinica, jedinstvene arhitekture. Sve sobe sadrže kupatilo, fen, klima uređaj, mini bar (uz doplatu), sef, telefon.

Dome soba površine oko  28 m², na 2 nivoa, namenjene za smeštaj 2 osobe. Nalaze se na trgu unutar hotela ili u vrtu pomorandži, sadrže francuski ležaj, iznad kog je kupola sa svetlarnikom.
Imaret suite površine oko 60-70 m², namenjene za smeštaj 2 osobe, nalaze se u otomanskom vrtu. Dnevna soba je smeštena ispod kupole sa pogledom na vrt. Ima privatni balkon sa predivnim pogledom na zaliv.
Treasure soba površine oko 38 m², namenjene za smeštaj 2 osobe, nalaze se u vrtu sa velikom fontanom i bazenom u sredini ili u vrtu pomorandži. U sobi se nalazi kamin sa egipatskim lampionima, koji svojim treperenjem prave posebnu atmosferu u spavaćoj sobi.
Treasure suite površine oko 42-50 m², namenjene za smeštaj 2 osobe, nalaze se u vrtu, na višem nivou zgrade, ispred verande ili oko velike fontane - bazena. Imaju prostrane dnevne sobe sa divanom i kaminom.
Watergarden suite površine oko 50-65 m², namenjene za smeštaj 2 osobe, nalaze se u vrtu sa fontanom - bazenom u sredini i imaju pogled na more i vrt ili na veliku fontanu. Veliki francuski ležaj se nalazi ispod kupole, na sredini sobe. Imaju trpezarijski sto i dva divana koja se nalaze pored kamina. Kupatilo ima kamin i veliku mermernu kadu, koja se nalazi pored prozora, sa predivnim pogledom na more ili vrt pomorandži.

Usluga:
Najam sobe.


Kontakt:
www.imaret.gr


Napomena:
Savršen izbor za luksuzan odmor.


 

Cene i rezervacije:

PAKET ARANŽMAN (avion+hotel)
SAMO HOTEL
Krstarenje

Polazak

Država

Noći

BROJ LETA

Sobe

Soba1
Odrasle osobe
Dete