Call Centar 011 - 41 41 411

APOLLONION RESORT & SPA    5*

KEFALONIJA / KEFALONIJA / GRČKA

Lokacija:
Hotel je lociran na južnoj obali poluostrva Paliki, 6,5 kilometara od turističkog mesta Liksuri. Od glavnog grada na ostrvu, Argostolija, udaljen je 41 km, a od aerodroma 46 km. Hotelski kompleks se sastoji od nekoliko zgrada.

Plaža:
Kompleks je udaljen 300 m od Xi plaže, čuvene plaže sa crvenim peskom. Ležaljke i suncobrani na plaži se plaćaju.

Hotelski sadržaj:
Recepcija, glavni i a la carte restoran, bar na bazenu, spoljašnji bazen sa ležaljkama i suncobranima, bazen za decu,  dečije igralište (na otvorenom i u zatvorenom delu), servis za čuvanje dece (na upit, uz doplatu), bašta, Health & Spa centar (uz doplatu), fitnes centar, konferencijski centar, teniski teren (uz doplatu), stoni tenis, bilijar, video igrice (uz doplatu), bioskop na otvorenom, usluga pranja i peglanja veša (uz doplatu), parking, sobe za osobe sa posebnim potrebama, salon lepote, Wi-Fi internet konekcija.

Sobe:
Apollonion Resort & Spa ima ukupno 127 soba, podeljenih na 6 različitih tipova. Sve dvokrevetne deluxe sobe, površine 30 m², namenjene su za smeštaj 2-3 osobe (treći ležaj je pomoćni ili fotelja na razvlačenje). Hotel ima i više vrsta luksuznih apartmana koji se mogu dobiti na upit. Sve sobe imaju kupatilo (kada/tuš kabina), fen za kosu, balkon ili terasu, klima uređaj, telefon, SAT TV, mini bar, Wi-Fi internet konekciju, sef.

Usluga:
Polupansion, doručak i večera se služe po principu švedskog stola, samoposluživanje.

Kontakt:
http://apollonion-hotel.gr/home/

Napomena:
Apollonion Resort & Spa je jedan od najluksuznijih hotela na Kefaloniji. Dress code je obavezan u restoranu i lobiju hotela.
 

   Usluge uz doplatu:
  1. PRODAVNICA POKLONA
  2. FRIZERSKI SALON
   Besplatne usluge
  1. FITNESS CENTAR
  2. DEČIJI BAZEN
  3. STONI TENIS

Cene i rezervacije:

PAKET ARANŽMAN (avion+hotel)
SAMO HOTEL
Krstarenje

Polazak

Država

Noći

BROJ LETA

Sobe

Soba1
Odrasle osobe
Dete