Call Centar 011 - 41 41 411

GRAND MIRAMOR HOTEL    4*

KEMER / KEMER / TURSKA

Lokacija:
Hotel je udaljen 60 km od aerodroma u Antaliji, a 4 km od grada Kemera, u mestu Kiriš. Hotel zauzima površinu od 17 590 m2.

Plaža:
Hotel je od sopstvene šljunkovite plaže udaljen 250 m.

Hotelski sadržaj:
Hotel u svom sadržaju ima: SPA centar, unutrašnji bazen, 6 barova, 2 konferencijske sale, glavni restoran, frizerski salon, hemijsko čišćenje, doktora, 2 spoljašnja bazena, bežični internet, 2 tobogana, saunu, diskoteku, automat za igrice, masaže, bilijar, teretanu, hamam, pikado, stoni tenis, animacije, muziku uživo, dečije igralište, dečiji bazen, kolica za bebe na upit, mini zoološki vrt, mini klub.

Sobe:
Blok A je izgrađen 2011. godine, a blokovi B i C su izgrađeni 2013. godine.
Hotel ima ukupno 328 soba. Od toga je 308 standardnih soba, 2 family sobe, 4 junior suites i 12 corner soba. Standardne sobe su namenjene za maksimum 3 odrasle osobe i 1 dete i zauzimaju površinu od 20-26 m2. Family sobe su namenjene za maksimum 2 odrasle osobe i 2 deteta, sastoje se iz 2 spavaće odvojene vratima i zauzimaju površinu od 30 m2. Junior suite su namenjeni za maksimum 2 odrasle osobe i 2 deteta i zauzimaju površinu od 30 m2. Corner sobe su namenjene za maksimum 2 odrasle osobe i 2 deteta, sastoje se iz 2 spavaće odvojene vratima i zauzimaju površinu od 28 m2.
Svaka soba raspolaže sefom, klima uređajem, telefonom, fenom za sušenje kose, balkonom, mini barom, TV-om.

Usluga:
Usluga je all inclusive

Kontakt:
www.grandmiramorhotel.com

Napomena:
Mali hotelski kompleks preporučuje se za boravak porodica sa decom.
 

Cene i rezervacije:

PAKET ARANŽMAN (avion+hotel)
SAMO HOTEL
Krstarenje

Polazak

Država

Noći

BROJ LETA

Sobe

Soba1
Odrasle osobe
Dete