Call Centar 011 - 41 41 411

APARTMENTS KONACI    4*

KOPAONIK / KOPAONIK / SRBIJA

Lokacija:
Deluxe apartmani Konaci se nalaze u središtu turistickog kompleksa i Nacionalnog parka Kopaonik, u centru zabavnog života sa velikim brojem restorana, kafica, diskoteka. U blizini se nalazi supermarket, prodavnica, pošta, apoteka, knjižara, poslasticarnica, suvenirnica.

Ski staza:
Izlazak na ski staze Karaman Greben i zicaru Pancic-express.

Hotelski sadržaj:
Gosti se javljaju na recepciju hotela Angella radi preuzimanja kljuceva, gde mogu koristiti pansionski restoran Dancing, skijašnicu, otvoreni javni parking.

Sobe:
Svi apartmani su kompletno renovirani 2012. godine i svi su deluxe. Svaki sadrži: kupatilo sa tušem, mini kuhinju sa posudjem i priborom za jelo, plocu sa dve ringle, mini-frižider, sto i stolice, LCD TV. Deluxe studio 0+1 (1-2 osobe) – kupatilo (tuš), jedna manja prostorija sa sofom na razvlacenje za dve osobe; Deluxe studio 1+1 (2-3 osobe) - kupatilo (tuš), jedna manja prostorija sa ležajem za jednu osobu i sofom na razvlacenje za dve osobe; Deluxe studio 2+1 (3-4 osobe) - kupatilo (tuš), jedna manja prostorija sa 2 odvojena ležaja i sofom na razvlacenje za dve osobe; Deluxe apartman 3+1 (4-5 osoba) - kupatilo (tuš), dnevna soba sa sofom na razvlacenje za dve osobe, spavaca soba sa 3 odvojena ležaja; Deluxe apartman 2+2 (4-6 osoba) - kupatilo (tuš), dnevna soba sa sofom na razvlacenje za dve osobe, spavaca soba sa francuskim ležajem i ležajem za jednu osobu, spavaca soba sa jednim ležajem; Deluxe apartman 4+1(4-6 osoba) - kupatilo (tuš), dnevna soba sa sofom na razvlacenje za dve osobe, dve spavace sobe sa po 2 odvojena ležaja.

Usluga:
Najam studija/apartmana.

Kontakt:
www.konaci-kopaonik.com

Napomena:
Apartmani su kompletno renovirani 2012. god. Od ove godine uvedene su raznovrsen animacione kartice koje Vam omugucavaju uštedu za korišcenje mnogobrojnih sadržaja MK Resort-a.Cene i rezervacije:

PAKET ARANŽMAN (avion+hotel)
SAMO HOTEL
Krstarenje

Polazak

Država

Noći

BROJ LETA

Sobe

Soba1
Odrasle osobe
Dete