Call Centar 011 - 41 41 411

JOLLY KOP APARTMANI    apart

KOPAONIK / KOPAONIK / SRBIJA

Lokacija:
Jollykop Mountain Village je novosagrađen moderan kompleks apartmana koji se nalazi u vikend naselju Treska na Kopaoniku na 1550m nadmorske visine sa fenomenalnim panoramskim pogledom udaljen samo 2 Km od Nacionalnog parka Kopaonik.

Ski staza:
Vila se nalazi u vikend naselju. Do staza i žičara se može doći prvozom ili sopstvenim vozilom. Od najbliže ski staze vila je udaljena 10 minuta vožnje.

Sobe/apartmani:
Svaki apartman sadrzi prostor za sedenje, kablovsku televiziju i potpuno opremljenu kuhinju sa svim neophodnim sadržajima.

Hotelski sadržaji:
Kompleks ima četiri vile, Vilu Jelenu, Vilu Janu, Vilu Valentinu i Vilu Marinu sa ukupno 24 Apartmana sa odvojenom spavaćom sobom i 18 Studio Apartmana. Od dodatnih sadržaja, gostima JollyKopa je na raspolaganju Internet cafe, igraonica za decu, restoran, mini spa centar, skijašnica, skibus, pranje i peglanje odeće, besplatan parking, besplatan Wi-Fi internet.

Kontakt:
www.jollykop.rs

Napomena:
Vile kao i nameštaj su novi, a sve je uredjeno po visokim hotelskim standarima. Vila ima sopsveni parking kao lak pristup glavim turističkim sadržajima. Prijatna atmosfera, pogled koji ostavlja bez daha i prijatno prirodno okruženje su preporuka za sve putnike.
Cene i rezervacije:

PAKET ARANŽMAN (avion+hotel)
SAMO HOTEL
Krstarenje

Polazak

Država

Noći

BROJ LETA

Sobe

Soba1
Odrasle osobe
Dete