Call Centar 011 - 41 41 411

COUNTRY CLUB HOTEL BABE    apart

KOSMAJ / KOSMAJ / SRBIJA

Lokacija:
Hotel je udaljen 15 km od Kosmaja, 7 km od Sopota i 60 km od Beograda u selu Babe.
 
Sobe:
U okviru hotela se nalaze sledece smeštajne jedinice: 31 soba: Francuski ležaj ili dva odvojena ležaja, TV, telefon, kupatilo; 2 Studia: Francuski ležaj i sofa na razvlačenje, TV, telefon, wireless internet, klima, kupatilo, terasa; 5 Junior apartmana: Spavaća soba sa francuskim ležajem; dnevni boravak; TV; telefon; wireless internet; klima; kupatilo; Apartman Imperator: Spavaća soba sa francuskim ležajem; spavaća soba sa dva razdvojena ležaja; dnevni boravak sa trpezarijom; kupatilo; TV; telefon; wireless internet; klima; kupatilo; fen; terasa,18 standardnih vila: Spavaća soba sa francuskim ležajem; dnevni boravak sa sofom na razvlacenjem i trpezarijom; kuhinja ; kupatilo; terasa; 10 porodičnih vila: Spavaća soba sa francuskim ležajem; Spavaća soba sa krevetom na sprat; Dnevni boravak sa sofom na razvlačenje i trpezarijom; kuhinja; kupatilo; terasa.
 
Hotelski sadrzaj:
Restoran Baebenius, spoljašnji bazen, kafeterija u okviru koje se nalazi bridge salon namenjen svim onima koji žele da se oprobaju u društvenim igrama. Relax club - namenjen svim gostima koji žele da se relaksiraju ali i da poboljšaju svoju fizicku kondiciju. U okviru relax kluba se nalaze spa zona i fitnes zona. Spa zona: Sauna, parno kupatilo, jakuzzi, hidromasažna kada, stolice za masazu. Kongresni centar. Uredeni tereni za tenis, odbojku na pesku, košarku i rukomet su otvoreni za sve ljubitelje sporta, bilo da ste profesionalac ili rekreativni sportista.
 
Usluga:
Nocenje sa doruckom ili polupansion. U zavisnosti od broja gostiju u restoranu se služi doručak i večera na bazi švedskog stola ili na bazi set menija i a la carte.
Radno vreme restorana i kafeterije je od 08.00h – 23.00h.
 
Kontakt:
www.country-club-hotel-babe.com

Cene i rezervacije:

PAKET ARANŽMAN (avion+hotel)
SAMO HOTEL
Krstarenje

Polazak

Država

Noći

BROJ LETA

Sobe

Soba1
Odrasle osobe
Dete