Call Centar 011 - 41 41 411

AEOLOS BEACH RESORT    4*

KRF / KRF / GRČKA

Lokacija:
Nalazi se na jugoistočnoj obali Krfa, nadomak mesta Perama i Benitses. Od aerodroma je udaljen 8, a od glavnog grada Krfa 10 km. Kompleks je na uzvišenju i sastoji se od glavne zgrade i bungalova.


Plaža:
Od male, privatne plaže deli ulica i 100 metara. Važno je naznačiti da nisu sve smeštajne jedinice jednako udaljene od plaže i da se najudaljeniji tip sobe nalazi na oko 600 metara od plaže. Ležaljke i suncobrani su besplatni za goste hotela. 


Hotelski sadržaj:
Recepcija, lobi bar, bar pored bazena, bar na plaži, glavni restoran i 2 a la carte restorana, 2 bazena od kojih je jedan sa delom za decu, mini klub, spa centar. Peškiri za plažu su dostupni uz depozit.


Sobe:
Hotel ima 240 soba različitih kategorija. Sve su klimatizovane i imaju kupatilo (fen za kosu), SAT TV, telefon, frižider, sef (uz doplatu), Wi-Fi (besplatno) i balkon ili terasu. Sobe sa pogledom na more u glavnoj zgradi namenjene su za smeštaj maksimum tri osobe, sadrže dva odvojena ležaja i sofu na izvlačenje (površine 20m2). Porodični bungalovi sa pogledom na vrt sobe su namenjene za smeštaj maksimum četiri osobe, sadrže francuski ležaj i dve sofe (površine 25 m2). Neke od ovih soba imaju odvojene prostorije kliznim vratima.


Usluga: 
All inclusive, doručak, ručak i večera se služe po principu švedskog stola.


Kontakt:
http://www.aeolosbeach.gr/ 


Napomena:
Odličan hotel u svojoj kategoriji, preporuka za sve tipove gostiju.


 

Cene i rezervacije:

PAKET ARANŽMAN (avion+hotel)
SAMO HOTEL
Krstarenje

Polazak

Država

Noći

BROJ LETA

Sobe

Soba1
Odrasle osobe
Dete