Call Centar 011 - 41 41 411

ALEXANDROS HOTEL    4*

KRF / KRF / GRČKA

Lokacija:
Nalazi se na jugoistočnoj obali Krfa u mestu Perama, nedaleko od Ahilionove palate. Od grada Krfa je udaljen 7, a od aerodroma 5 km. Smešten je na uzvišenju.


Plaža:
Od uređene šljunkovite plaže je udaljen 500 m. Ležaljke i suncobrani se dodatno plaćaju.


Hotelski sadržaj: 
Recepcija, parking, lobi i bar pored bazena, restoran, bazen i igralište za decu, terasa za sunčanje sa pogledom na ostrvce Pontikonisi, a od dodatnhih sadržaja za zabavu na raspolaganju su bilijar i stoni tenis (bilijar uz doplatu). Wi-Fi internet konekcija je dostupna u lobiju i besplatno je koriste gosti hotela. Ležaljke i suncobrani oko bazena su besplatni za goste hotela. Gostima su na raspolaganju i menjačnica, mini marker i suvenirnica.


Sobe:
Hotel raspolaže sa 95 soba, koje su opremljene SAT TV-om, mini-frižiderom, kupatilom (fen za kosu), sefom, Wi-Fi internet konekcijom, telefonom, balkonom, klimom. Na raspolaganju su standardne sobe u kojima se mogu smestiti dve do tri osobe (treći ležaj je standardni) i porodične sobe koje se sastoje iz jedne prostorije i namenjene su za smeštaj dvoje odraslih i dvoje dece (treći i četvrti ležaj su pomoćni). Sobe imaju pogled na kopno, bočni pogled na more ili direktni pogled na more. 


Usluga: 
All inclusive. Doručak, ručak i večera se služe po principu švedskog stola, samoposluživanje.


Kontakt:
http://www.alexandros-corfu.com/en


Napomena:
Zbog lokacije ga preporučujemo isključivo gostima koji planiraju da obilaze ostrvo automobilom. Po našem mišljenju, hotel zaslužuje kategoriju 3*.


 

Cene i rezervacije:

PAKET ARANŽMAN (avion+hotel)
SAMO HOTEL
Krstarenje

Polazak

Država

Noći

BROJ LETA

Sobe

Soba1
Odrasle osobe
Dete