Call Centar 011 - 41 41 411

ARITI GRAND HOTEL    4*

KRF / KRF / GRČKA

Lokacija:
Nalazi se u Kanoniju, predgrađu grada Krfa, na 3 km od centra. Nudi jedan od najlepših pogleda u gradu, na Pontikonisi (Mišije ostrvo) i zaliv.

Plaža:
Mon Repos plaža, najpoznatija gradska, udaljena je 1,5 km od hotela.

Hotelski sadržaj:
Hotel ima 156 soba. Na raspolaganju su recepcija (24 h), restoran, bar, bazen sa delom za decu, ležaljke i suncobrani su besplatni za goste. Wi-Fi internet konekcija dostupna je na čitavom prostoru i besplatna je.

Sobe:
Gosti se odlučuju za sobe sa pogledom na vrt, bazen ili jezero i sve imaju kupatilo (tuš/WC, fen za kosu), klimu, TV, telefon, mini-bar i balkon ili terasu. Namenjene su za smeštaj dve ili tri osobe, a veličine su 24 m2. Porodične sobe veličine su 32 m2 i namenjene su smeštaju do četiri osobe. Porodične sobe imaju pogled na bazen. Apartmani (suite) veličine su 48 m2 i takođe su namenjene smeštaju do četiri osobe. Sadržina porodičnih soba i apartmana slična je sadržini standardnih soba. Apartmani imaju dva TV-a.

Usluga:
Noćenje sa doručkom, uz mogućnost doplate za polupansion. Obroci se služe po principu švedskog stola. Za vreme obroka obavezno je nošenje dugačkih pantalona za muškarce. Takođe, zabranjeno je nositi sandale ili papuče.

Kontakt:
http://aritihotel.com/?lang=en

Napomena:
Zbog lokacije preporučujemo ga isključivo gostima koji planiraju da obiđu ostrvo automobilom. 

Cene i rezervacije:

PAKET ARANŽMAN (avion+hotel)
SAMO HOTEL
Krstarenje

Polazak

Država

Noći

BROJ LETA

Sobe

Soba1
Odrasle osobe
Dete