Call Centar 011 - 41 41 411

ANTINOOS HOTEL    2*

KRIT / KRIT / GRČKA

Lokacija:
Ovaj skromni hotel kategorije dve zvezdice, a dobre usluge, nudi udoban ekonomičan smeštaj svim svojim gostima. U blizini ovog hotela se mogu naći brojne prodavnice, restorani, barovi kao i šetalište uz more. Od aerodroma je udaljen 25 km.

Plaža:
Hotel je udaljen oko 250 m od najbliže gradske plaže, na kojoj gosti mogu uživati u brojnim barovima na plaži, kao i ležaljkama i suncobranima.

Hotelski sadržaj:
Sadržaj: Pored recepcije koja je operativna 24h, hotel nudi: lift, parking, WiFi internet u lobiju (besplatno), bar, restoran u kom se služi doručak, prostoriju za odlaganje prtljaga.

Sobe:
Smeštaj: Hotel Antinoos poseduje 32 smeštajne jedinice, sve imaju sopstveno kupatilo sa tušem, klima uređaj (uz doplatu na licu mesta), frižider (uz doplatu na licu mesta, 2 evra dnevno), sef (uz doplatu), balkon. Mogu biti sa pogledom na vrt ili okolinu. Sobe su kapaciteta maksimum tri osobe (treći ležaj je pomoćni). Bebi krevetac je na raspolaganju gostima na upit (obavezno najaviti prilikom rezervacije).

Usluga:
Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom, doručak je kontinentalni, (obogaćeni kontinentali doručak).

Napomena:
Predstavlja dobar izbor za mlade obzirom da je Hersonisos poznat po uzbudljivom noćnom životu I brojnim diskotekama, restoranima i barovima koji se tu nalaze.

Kontakt:
http://www.hotel-antinoos-hersonissos.greciavive.com/ 

Cene i rezervacije:

PAKET ARANŽMAN (avion+hotel)
SAMO HOTEL
Krstarenje

Polazak

Država

Noći

BROJ LETA

Sobe

Soba1
Odrasle osobe
Dete