Call Centar 011 - 41 41 411

THEARTEMIS PALACE    4*

KRIT / KRIT / GRČKA

Lokacija:
Centralno lociran gradski hotel, na oko 800 m udaljenosti od centra Retimna i starog grada. Od aerodroma u Heraklionu je udaljen 79 km. Stanica lokalnog autobusa koji saobraća do okolnih mesta kao i do grada Herakliona, je na 100 m udaljenosti od hotela.

Plaža:
Hotel se nalazi na svega 200 m udaljenosti od velike peščane gradske plaže.  Suncobrani i ležaljke na plaži se doplaćuju. Veoma dobra lokacija omogućava da se za svega dva minuta stiže do gradske plaže na kojoj gosti imaju veliki izbor barova na plaži.

Hotelski sadržaj:
U sklopu hotela gostima je na raspolaganju restoran, snack bar, bar na bazenu, spoljašnji bazen sa delom za decu, unutrašnji bazen, sauna (uz doplatu), jacuzzi, masaže (uz doplatu), fitness centar, animacioni program, internet kutak (uz doplatu), mini market, suvenirnica. Ležaljke i suncobrani se plaćaju na plaži. Peškiri za plažu se mogu koristiti uz depozit.

Sobe:
Standardne i porodične sobe sadrže francuski ili dva odvojena ležaja i sofu (ili pomoćni ležaj) i namenjene su za smeštaj 2-4 osobe.Superior sobe sadrže francuski ili dva odvojena ležaja i sofu,namenjene su za smeštaj 2-3 osobe, imaju pogled na grad ili bazen. Apartmani (suite) sadrže francuski ili dva odvojena ležaja i sofu, namenjeni su za smešaj 2-3 odrasle osobe, imaju bočni pogled na more. TakoÄđe imaju aparat za čaj/kafu, jacuzzi u kupatilu, bademantil i papuče kao i svu potrebnu kozmetiku.
Sve sobe poseduju SAT TV, balkon, kupatilo sa kadom ili tušem, fen za kosu, sef (uz doplatu), frižider, WiFi internet konekciju (uz doplatu u standard i porodičnim sobama), klima uređaj. Superior sobe imaju i ketler, a apartmani (suite) imaju i bade mantil i papuče.

Usluga:
Polupansion, obroci se služe po principu švedskog stola, samoposluživanje. Postoji mogućnost doplate za pun pansion ili all inclusive uslugu.

Kontakt:
http://www.theartemis.gr/

Napomena:
Dress code je obavezan u restoranu hotela. Hotel sa dobrom uslugom.

 

Cene i rezervacije:

PAKET ARANŽMAN (avion+hotel)
SAMO HOTEL
Krstarenje

Polazak

Država

Noći

BROJ LETA

Sobe

Soba1
Odrasle osobe
Dete