Call Centar 011 - 41 41 411

THEARTEMIS PALACE    4*

KRIT / KRIT / GRČKA

Lokacija:
Hotel se nalazi u Retimnu, na udaljenosti 900 m od centra. Od Herakliona hotel je udaljen 79 km, a od Hanje 60 km. Stanica lokalnog autobusa koji saobraća do oba grada je na 100 m udaljenosti od hotela.

Plaža:
Peščana plaža je udaljena 200 m od hotela. Ležaljke i suncobrani se plaćaju na plaži. Peškiri za plažu se mogu koristiti uz depozit.

Hotelski sadržaj:
Restoran, snack bar, bar na bazenu, spoljašnji bazen sa delom za decu, unutrašnji bazen, sauna (uz doplatu), jacuzzi, masaže (uz doplatu), fitness centar, animacioni program, internet kutak (uz doplatu), mini market, suvenirnica.

Sobe:

Standardne i porodične sobe sadrže francuski ili dva odvojena ležaja i sofu (ili pomoćni ležaj) i namenjene su za smeštaj 2-4 osobe.
Superior sobe sadrže francuski ili dva odvojena ležaja i sofu,namenjene su za smeštaj 2-3 osobe, imaju pogled na grad ili bazen.
Apartmani (suite) sadrže francuski ili dva odvojena ležaja i sofu, namenjeni su za smeštaj 2-3 odrasle osobe, imaju bočni pogled na more. Takođe imaju aparat za čaj/kafu, jacuzzi u kupatilu, bademantil i papuče kao i svu potrebnu kozmetiku.
Sve sobe poseduju SAT TV, balkon, kupatilo sa kadom ili tušem, fen za kosu, sef (uz doplatu), frižider, wi-fi internet konekciju (uz doplatu u standard i porodičnim sobama), klima uređaj.

Usluga:

Polupansion, obroci se služe po principu švedskog stola, samoposluživanje. Postoji mogućnost doplate za pun pansion ili all inclusive.

Kontakt:
http://www.theartemis.gr/

Napomena:
Dress code je obavezan u restoranu hotela. Hotel Theartemis Palace predstavlja odlično polazište za istraživanje arhitekture, istorije i prirode Krita ili za uživanje u dinamičnom noćnom životu trećeg po veličini grada na ostrvu.

 

   Usluge uz doplatu:
  1. PRODAVNICA POKLONA
  2. CENTAR ZA MASAŽU
   Besplatne usluge
  1. FITNESS CENTAR
  2. BAZEN ZA DECU
  3. SAUNA
  4. HIDROMASAŽNA KADA
  5. PRODAVNICA
  6. Table Tennis

Cene i rezervacije:

PAKET ARANŽMAN (avion+hotel)
SAMO HOTEL
Krstarenje

Polazak

Država

Noći

BROJ LETA

Sobe

Soba1
Odrasle osobe
Dete