Call Centar 011 - 41 41 411

KRVAVEC HOTEL    3*

KRVAVEC / KRVAVEC / SLOVENIJA

Lokacija:
Hotel Krvavec je smešten na 1600 metara nadmorske visine u mestu Cerklje na Gorenjskem na popularnoj planini Krvavec.

Ski staza:
Smešten je direktno na skijalištu, idealna polazna tačka za zimske i letnje aktivnosti na planini Krvavec.

Hotelski sadržaji:

U ugodnoj planinskoj atmosferi hotela alpskog ambijenta, tokom celog odmora na raspolaganju Vam je ljubazno osoblje hotela. Gosti se poslužuju bogatim doručkom i večerom lokalnih gastronomskih specijaliteta. Tokom dana mogu se odmoriti na spoljašnjoj terasi sa barom - glavnom mestu dnevnog okupljanja i zabave na planini, koja se nalazi u neposrednoj blizini hotela. Hotel nudi wellness sa  finskom unutrašnjom i spoljašnjom saunom sa direktnim izlazom na sneg.U cenu wellnessa su uključeni čisti peškiri, kao hladni i topli napici.

Sobe:
Hotel ima 24 sobe i  2 apartmana.
Dvokrevetna soba- Opremljena je u planinskom stilu (WC, tuš, fen za kosu, satelitska TV, Wi-Fi). Iz sobe se pruža prekrasan pogled na okolne vrhove Kamniško-Savinjskih Alpi te na dolinu Kokre. Porodična soba-moderno i pažljivo dizajnirane prostranije sobe, mogu biti i sa odvojenim prostorom za spavanje, predstavljaju udoban smeštaj porodicama.
Dva osnovna ležaja, 1 do 2 dvoseda na razvlačenje i 1, odnosno 2 dodatna ležaja. Soba za 4 do 8 osoba je opremljena u planinskom stilu, nameštaj je od masivnog drveta sa svime što vam je potrebno za ugodan odmor u svim godišnjim dobima (WC, tuš, fen za kosu, satelitska TV, Wi-Fi).

Kontakt:
www.rtc-krvavec.si

Napomena:
Do hotela se stiže kabinskom žičarom. Gosti svoje automobile mogu parkirati kod donje stanice žičare.

Cene i rezervacije:

PAKET ARANŽMAN (avion+hotel)
SAMO HOTEL
Krstarenje

Polazak

Država

Noći

BROJ LETA

Sobe

Soba1
Odrasle osobe
Dete