Call Centar 011 - 41 41 411

VILLAGIO MAISTRO HOTEL    3*

LEFKADA / LEFKADA / GRČKA

Lokacija:
Hotelski kompleks je smešte oko 1,5 km od glavnog grada ostrva Lefkada. Prostire se na površini od 12000m² sa 6 manjih zgrada okruženih zelenilom i maslinovim drvećem. Smeštajne jedinice su poslednji put renovirane 2015. godine.


Plaža: 
Hotel je udaljen 600 m od peščane plaže sa plavom zastavicom. Plaža nema ležaljke I suncobrane, jedino mesto gde postoje je kafic Milos koji se nalazi na plaži.


Hotelski sadržaj:
Gostima su na raspolaganju recepcija, restoran, bar, bazen, dečiji bazen, ležaljke i suncobrani kod bazena, parking, bilijar, teretana, WI FI internet u javnim delovima hotela.


Sobe:
Hotel raspolaže sa 11 maisoneta u sklopu 5 bungalova i 30 studia i apartmana. Studia za smeštaj  do 3 osobe su površine 30m², smeštene u prizemlju sa pogledom na bazen, sadrže francuski ili dva standard ležaja i pomoćni ili sofa ležaj, potpuno opremljenu kuhinju, kupatilo (tuš/WC), SAT LCD TV, klima uređaj, veranda.  Studia za smeštaj 2 osobe su površine oko 20-25m², imaju pogled na bazen, sadrže francuski ili dva standard ležaja, opremljenu kuhinju, kupatilo (tup/WC), fen za kosu, klima uređaj, SAT TV, verandu.Apartmani površine oko 30 m², namenjeni su za 2 do 4 osobe i sastoje se iz spavaće sobe  u kojoj su 2 standardna ležaja ili francuski ležaj i dnevnog boravka u kome su kreveti na sprat, opremljenu kuhinju, kupatilo (tup/WC), fen za kosu, klima uređaj, SAT TV, verandu.. U okviru dnevnog boravka se nalazi kuhinjski deo. Mezonete su veličine oko 40 m², namenjene su za 2 do 4 osobe.U donjem nivou imaju dnevni boravak  u kome su 2 sofe, u okviru kojeg se nalazi kuhinjski deo,dok su  na gornjem nivou 2 standardna ležaja ili francuski ležaj, sadrže kupatilo (tup/WC), fen za kosu, klima uređaj, SAT TV, verandu.


Usluga:
Noćenje sa doručkom. Doručak je kontinentalni, služi se po principu švedskog stola, samoposluživanje.


Kontakt: 
www.maistro.gr


Napomena:
Villagio Maistro se nalazi u mestu Agios Ioannis, na severu Lefkade. Idealno je mesto za sve one koji žele da provedu odmor u prijatnom okruženju.


 

Cene i rezervacije:

PAKET ARANŽMAN (avion+hotel)
SAMO HOTEL
Krstarenje

Polazak

Država

Noći

BROJ LETA

Sobe

Soba1
Odrasle osobe
Dete