Call Centar 011 - 41 41 411

Olympus Grand Resor (EX OLYMPIAN BAY)    4*

OLYMPIC RIVIERA / OLYMPIC RIVIERA / GRČKALokacija:
Hotel se nalazi u blizini letovališta Leptokaria, 26km od grada Katerini, 30km od mesta Paralia Katerini i 110km od Soluna. Sastoji se od centralne zgrade i dvospratnih bungalova.

Plaža:
Nalazi se na samoj peščanoj plaži. Ležaljke i suncobrani na plaži su besplatne za goste hotela.

Hotelski sadržaj:
Recepcija, restoran, a la carte restoran, glavni bar, taverna, bar kod bazena i na plaži, lift, bašta, parking, WI FI internet konekcija –dostupna u delu kod recepcije, suvenirnica, mini market, mini klub, dečija igraonica, konferencijska sala.

Sobe:
Hotel raspolaže sa 124 smeštajne jedinice i 4 svite koji se nalaze u glavnoj zgradi, 7 blokova bungalova sa ukupno 140 smeštajnih jedinica. Sve sobe sadrže kupatilo, fen za kosu, klima uređaj, telefon, SAT TV, mini bar koji je prazan i dopunjuje se na zahtev gostiju uz doplatu na licu mesta, sef, balkon ili verandu. Neke od soba u glavnoj zgradi imaju pogled na more.
Standard sobe površine oko 18 m², namenjene za smeštaj 2 do 3 osobe, mogu biti sa pogledom na planinu ili more, opremljene su sa francuskim ili 2 standardna ležaja i pomoćnim ležajem.
Porodični bungalovi površine 19-23 m², namenjeni su za smeštaj 2 do 4 osobe, nalaze se u prizemlju ili prvom spratu, sa pogledom na baštu, opremljeni su sa francuskim ili dva standardna ležaja i pomoćnim ležajem na razvlačenje ili krevetima na sprat. (2. dete ispod 6 godina nema svoj ležaj).

Usluga: 
All inclusive. Obroci se služe po principu švedskog stola, samoposluživanje.

Kontakt:
www.olympianbay.com

Napomena: 
Popularan hotel koji se nalazi u blizini letovališta Leptokaria, na peščanoj plaži.


 

Cene i rezervacije:

PAKET ARANŽMAN (avion+hotel)
SAMO HOTEL
Krstarenje

Polazak

Država

Noći

BROJ LETA

Sobe

Soba1
Odrasle osobe
Dete