Call Centar 011 - 41 41 411

DION PALACE BEAUTY & SPA RESORT    4*

LITOHORO / LITOHORO / GRČKA

 

Lokacija: 
Na nekih 90 km udaljenosti od Soluna nalazi se hotel Dion Palace. Zagrađen Olimpom, planinom poznatom po legendi o drevnim božanstvima, izlazi na široku peščanu plažu, koja je zbog čistoće mora nagrađena plavom zastavicom. Od prvog većeg mesta Litohora, udaljen je oko 8km. Litohoro ima oko deset hiljada stanovnika i jedno je od retkih mesta koje je uspelo da sačuva pravu grčku tradiciju. U Litohoru se pored dosta tradicionalnih grčkih taverni nalaze i brojni kafići, barovi kao i moderni restorani.

Plaža:
Hotel se nalazi na plaži koja je nagrađena za čistoću vode PLAVOM ZASTAVICOM. Za naše goste ležaljke i suncobrani na hotelskoj plaži su BESPLATNI.

Sadržaj: 
Hotel se sastoji od nekoliko objekata koji su raspoređeni po velikom hotelskom posedu sa koga se izlazi direktno na plažu. U sklopu hotela nalazi se recepcija, restoran, prostran lobi sa barom, 2 bazena, zlatara, parking, a la carte restoran, teniski teren i teren za fudbal. Unutar hotelskog kompleksa nalazi se i mini market. Hotel je posebno podređen porodicama sa decom, tako da pored dosta sadržaja za decu sa kojima raspolaže, tu je i MINI KLUB u kome su deca fizički i kretaivno angažovana uz nadzor. Iz sadržaja posebno izdvajamo spa centar. Dion Palace je prvi medicinski spa centar u Grčkoj i ima zatvoreni bazen koji se greje, hamam, saunu, bazen sa vodom sa Olimpa. U okviru SPA centra postoje i dodatne usluge kao što su piling, depilacija, teretana, razne vrste masaže, Kleopatrino kupatilo. Tu je još i svakodnevna animacija za odrasle bazirana na sportskim aktivnostima. U hotelu možete besplatno koristiti bežični internet koji je dostupan u lobiju hotela.

Sobe: 
Sve sobe hotelskog kompleksa imaju kupatilo, klimu, TV, direktnu telefonsku liniju, sef i terasu ili balkon.

Standardne sobe, površine 25m2 su prostrane i u njima se nalaze dva odvojena standardna ležaja ili jedan bračni krevet i pomoćni ležaj po potrebi. Sobe su namenjene smeštaju 2 do 4 osobe (2 odraslih +2 dece, drugo dete do 6 godina deli ležaj).

Superior sobe, površine 30m2 su isto opremljene kao i standardne sobe, prostorno su komfornije od standardnih i namenjene su smeštaju 2 do 5 osoba (ukoliko je 5. osoba dete do 2 godine koje koristi zajednički ležaj ili krevetac). U superior sobama se nalaze dva standardna ležaja i sofa na razvlačenje koja je dimenzija 1,30m x 1,90m. Po potrebi u sobu se može ubaciti krevetac za bebu.

Usluga:
Usluga u hotelu je polupansion ili all inclusive. Obroci se služe po principu švedskog stola, samoposluživanje.

Napomena: Hotel je kompletno renoviran 2011. godine i namenjen je kako parovima tako i porodicama sa decom i na svom posedu ima dečije igralište i mini klub za najmlađe posetioce. Dodatna prednost hotela je što će tokom sezone postojati oragnizovana animacija za decu na srpskom jeziku dva puta dnevno.
Hotel Dion Palace prihvata i kućne ljubimce do 5kg. Zabranjeno je prisustvo kućnih ljubimaca u restoranu, hotelskom baru i na prostoru oko bazena.

 www.dionpalace.com

   Usluge uz doplatu:
  1. BILIARD
  2. PRODAVNICA POKLONA
  3. WIRELESS INTERNET
   Besplatne usluge
  1. TERETANA
  2. BAZEN ZA DECU
  3. SAUNA
  4. HIDROMASAŽNA KADA
  5. PARKING
  6. Table Tennis
  7. KLUB ZA DECU
  8. BAZEN
  9. Tennis Court

Cene i rezervacije:

PAKET ARANŽMAN (avion+hotel)
SAMO HOTEL
Krstarenje

Polazak

Država

Noći

BROJ LETA

Sobe

Soba1
Odrasle osobe
Dete