Call Centar 011 - 41 41 411

DION PALACE BEAUTY & SPA RESORT    5*

OLYMPIC RIVIERA / OLYMPIC RIVIERA / GRČKA

Lokacija: 
Na nekih 90 km udaljenosti od Soluna nalazi se hotel Dion Palace. Zagrađen Olimpom, planinom poznatom po legendi o drevnim božanstvima, izlazi na široku peščanu plažu, koja je zbog čistoće mora nagrađena plavom zastavicom. Od prvog većeg mesta Litohora, udaljen je oko 8km. Litohoro ima oko deset hiljada stanovnika i jedno je od retkih mesta koje je uspelo da sačuva pravu grčku tradiciju. U Litohoru se pored dosta tradicionalnih grčkih taverni nalaze i brojni kafići, barovi kao i moderni restorani.

Plaža:
Hotel se nalazi na plaži koja je nagrađena za čistoću vode PLAVOM ZASTAVICOM. Za naše goste ležaljke i suncobrani na hotelskoj plaži su BESPLATNI.

Sadržaj: 
Hotel se sastoji od nekoliko objekata koji su raspoređeni po velikom hotelskom posedu sa koga se izlazi direktno na plažu. U sklopu hotela nalazi se recepcija, restoran, prostran lobi sa barom, 2 bazena, zlatara, parking, a la carte restoran, teniski teren i teren za fudbal. Unutar hotelskog kompleksa nalazi se i mini market. Hotel je posebno podređen porodicama sa decom, tako da pored dosta sadržaja za decu sa kojima raspolaže, tu je i MINI KLUB u kome su deca fizički i kretaivno angažovana uz nadzor. Iz sadržaja posebno izdvajamo spa centar. Dion Palace je prvi medicinski spa centar u Grčkoj i ima zatvoreni bazen koji se greje, hamam, saunu, bazen sa vodom sa Olimpa. U okviru SPA centra postoje i dodatne usluge kao što su piling, depilacija, teretana, razne vrste masaže, Kleopatrino kupatilo. Tu je još i svakodnevna animacija za odrasle bazirana na sportskim aktivnostima. U hotelu možete besplatno koristiti bežični internet koji je dostupan u lobiju hotela.

Sobe: 
Hotel raspolaže sa  192 smeštajne jedinice. Sve sobe sadrže centralna klima (hlađenje/grejanje), SAT TV, televizor sa ravnim ekranom 32", telefon, Wi-Fi internet, mini frižider, set za kafu/čaj (el. kuvalo za vodu i šolje), sef, fen, kupatilo (kada/tuš), set za kupatilo, bade mantili i papuče, opremljeni balkon ili terasa.
Classic sobe površine oko 26m², sadrže dva odvojena ležaja i sofu na razvlačenje, namenjene za smeštaj 2 odrasle osobe i dete. Superior sobe površine oko 32m², sadrže dva odvojena ležaja i sofu na razvlačenje, namenjene za smeštaj 2-4 osobe. Bungalovi površine  32m², sadrže dva odvojena ležaja i sofu na razvlačenje, namenjene za smeštaj 2 osobe, pozicionirani u zgradama bliže moru. Bungalovi deluxe sa privatnim bazenom površine oko 35m²,  odvojeni od centralne zgrade, u prizemljuisa privatnim otvorenim bazenom, namenjeni za smeštaj 2 odrasle osobe i dete. Porodične sobe površine 52m², sastoje se iz 2 sobe povezane hodnikom, namenjene za smeštaj dve odrasle osobe i dvoje dece ili 4 odrasle osobe.

Usluga:
Usluga u hotelu je polupansion. Obroci se služe po principu švedskog stola, samoposluživanje.

Napomena: Hotel je kompletno renoviran 2011. godine i namenjen je kako parovima tako i porodicama sa decom i na svom posedu ima dečije igralište i mini klub za najmlađe posetioce.
Hotel Dion Palace prihvata i kućne ljubimce do 5kg. Zabranjeno je prisustvo kućnih ljubimaca u restoranu, hotelskom baru i na prostoru oko bazena.

 www.dionpalace.com

Cene i rezervacije:

PAKET ARANŽMAN (avion+hotel)
SAMO HOTEL
Krstarenje

Polazak

Država

Noći

BROJ LETA

Sobe

Soba1
Odrasle osobe
Dete