Call Centar 011 - 41 41 411

ATINA BUS TURA 14.02.2017

Detalji

6 dana (3 noći) – autobusom

Polazak: 14. Februar 2017.

 

Prevoz

Prevoz turističkim autobusom (klima,TV,DVD) na navedenoj relaciji 

Cena
Uključuje

Prevoz i usluge prema programu

Napomena

ATINA

Cene su izražene u evrima, po osobi

(Plaćanje u dinarima po prodajnom kursu  za efektivu AIK banke na dan uplate)

 

Termin putovanja

Usluga

Hotel

Cena aranžmana

14.02.2017. – 19.02.2017.

3ND

Hotel 3*

129€

 

 

 


U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO:

-Prevoz turističkim autobusom (klima,TV,DVD) na navedenoj relaciji

-Smeštaj u standardnoj dvokrevetnoj i trokrevetnim sobama u hotelu 3* u Atini na bazi 3 noćenja sa doručkom, doručak - buffet (samoposluživanje)

-Razgledanje gradova prema programu sa stručnim vodičem

-Vodič tokom putovanja, troškovi organizacije i realizacije putovanja.

 

U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO:

-Dinarski deo aranžmana 1790,00 dinara po rezervaciji

-Međunarodno putno zdravstveno osiguranje

-Fakultativne izlete

-Ulaznice za dvorce, muzeje i galerije, lokalitete navedene u program

-Doplatu za jednokrevetnu sobu - 40€.

 

FAKULTATIVNI IZLETI: (minimum za realizaciju fakultativnih izleta je 25 putnika):

Akropolj - 25€ (sa ulaznicom i vodičem)

Grčko veče - 25

Argolida sa ulaznicama - 45€.

 

Smeštaj naših gostiju je u navedenim hotelima ili sličnim iste kategorije

Hotel Achillion 3*                                                                                                                                                                       www.achillionhotel.com

Lokacija: Hotel se nalazi na samo nekolimo minuta hoda od trga Omonia i istoimene metro stanice odakle metro linija saobraća do ostalih delova Atine. Hotel je na pešačkoj udaljenosti od brojnih znamenitosti Atine: Arheološkog muzeja, Akropolja, trga Sintagama, boemske četvrti Plaka i čuvenog Monastirakija. U sklopu hotela se nalazi bar, restoran, recepcija i wifi internet. Hotel ima 63 sobe. Sve sobe su opremljene kuptilom fenom za kosu, direktnom telefonskom linijom, SAT TV, frižiderom. Usluga: noćenje sa doručkom - buffet (samoposluživanje).

Hotel Socrates 3*                                                                                                                                                               http://www.nana-hotel.info/

Lokacija: Hotel se nalazi u blizini železničke stanice u Atini i od trga Sintagma je udaljen oko 10 minuta hoda. Nalazi se na samo nekoliko minuta hoda od metro stanice koja vodi direktno do bomske četvrti Plake i podnožja Akropolja. U sastavu hotela se nalazi recepcija, restoran i bar. Hotel ima 50 soba i svaka soba ima klimu, direktnu telefonsku liniju, SAT TV, kupatilo sa fenom za kosu. Usluga: noćenje sa doručkom - kontinentalni (samoposluživanje).

 

USLOVI PLAĆANJA:

Cene aranžmana kao i svih drugih doplata su izražene u evrima (osim ako drugačije nije definisano). Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu AIK banke na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

 

NAČINI PLAĆANJA:
- gotovinski - avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.
- čekovima građana do 6 mesečnih rata.
- platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina).

- kreditnim karticama Intesa banke moguće je plaćati do 6 jednakih mesečnih rata.

- Travel & Smile karticom Piraeus Banke do 12 mesečnih rata.
- preko računa.
- kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom).

- kreditnim karticama Komercijalne banke moguće je plaćati do 12 mesečnih rata.
- administrativna zabrana (ako poslodavac/firma kupca aranžmana ima potpisan ugovor o administrativnoj zabrani sa BIG BLUE GROUP).

 

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0065/2016 od 25.01.2016. godine zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, Beograd, ul. Kondina br. 14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14 ili na e-mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300050665, od 25.01.2016.godine, Akcionarskog društva za osiguranje ˮDDOR Novi Sadˮ.

 

Za realizaciju programa je potrebno minimum 40 putnika. Krajnji rok za prijavu je 15 dana pre polaska ili do popune mesta.

Krajnji rok za obaveštavanje putnika u slučaju otkazivanja putovanja od strane BIG BLUE GROUP D.O.O. je 5 dana pre početka putovanja.

 

BIG BLUE GROUP D.O.O. ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene kursa na monetarnom tržištu promeni cenu aranžmana.
Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije BIG BLUE GROUP D.O.O.

 

Cenovnik br.1 važi od 23.11.2016.godine

 

Izaberi

Öner