Call Centar 011 - 41 41 411

BALI 10.04.2017.

Detalji

Indonezija jugoistočna azijska republika, najveći je svetski arhipelag sa oko 17.000 ostrva duž Ekvatora. Klima je tropska. Četvrta zemlja na svetu po broju stanovnika (218miliona). Glavni grad je Džakarta. Mnogobrojni narodi su indonežanskog, malajskog i kineskog porekla. Tri četvrtine stanovništva ispoveda islam, ostale vere su katolička, hindu i budistička. Bali-tropsko ostrvo u indonežanskom arhipelagu, neobične lepote. Bali je okružen Indijskim Okeanom i prekriven bujnim tropskim džunglama kroz koje se vide visoki vulkani. Spektakularna pirinčana terasasta polja, ribarska sela, mistična hindu religija, bogato umetničko i kulturno nasleđe ostrva otkrivaju jedinstven spoj magičnog i fascinantnog. Stanovnici Balija se ponose očuvanom verskom tradicijom, koja se primećuje u svakodnevnom životu i arhitekturi, u veličanstvenim hramovima i palatama ovog ostrva.

 

Prevoz

Prevoz avionom na navedenim relacijama 

Cena
Uključuje

Prevoz i usluge prema programu

Napomena

BALI

Cena aranžmana po osobi, u dvokrevetnoj sobi, u evrima.

(Plaćanje u dinarima po prodajnom kursu AIK banke na dan uplate)

Hotel

Usluga

10.04.2017. – 20.04.2017.

1/2

Doplata za 1/1 sobu

BalI - Patra Jasa Bali Resort & Villas 5*

Noćenje sa doručkom

1260

360

Dvokrevetne sobe sa pomoćnim ležajem ne preporučujemo za tri odrasle osobe, jer treći krevet ne odgovara standardnoj veličini i vrše se na upit. Treća odrasla osoba ne ostvaruje popust u dodatnom ležaju.

 

 

U cenu aranžmana je uračunato:

Prevoz avionom na navedenim relacijama, smeštaj u dvokrevetnim sobama (deluxe room) u hotelu Patra Jasa Bali Resort & Villas 5* (po lokalnoj kategorizaciji), na bazi 8 noćenja sa doručkom (švedski sto), transferi i obilasci prema programu, troškovi organizovanja i vođenja putovanja

 

U cenu aranžmana nije uračunato:

Avio-takse u iznosu od 479.39 evra (koje se sastoje od sledećih nerefundabilnih taksi: EUR 389.80YQ, EUR 19.00YQ i refundabilnih  taksi: EUR4.48LG, EUR 0.98RF, EUR 16.72RS, EUR 0.22RS, EUR 5.64CJ, EUR 5.32RN, EUR 3.98OO,  EUR 3.98SG, EUR 14.20D5, EUR 15.07ZO),(avio-takse u trenutku pravljenja programakonačan iznos avio taksa podložan je promeni do dana polaska na putovanje), dinarski deo aranžmana u iznosu od 1790 dinara koji se plaća po rezervaciji, Indonežanska izlazna taksa  200.000 IDR (oko 13 evra) koja se plaća prilikom izlaska iz zemlje, fakultativni izleti, međunarodno putno osiguranje, kao ni osiguranje od otkaza putovanja koje se preporučuje.

 

 

OPIS HOTELA:

Patra Jasa Bali Resort & Villas 5* (lokalna kategorizacija) -  Bali                                                          www.thepatrabali.com

PATRA JASA BALI RESORT& VILLAS (Tuban, Kuta) okružen je tropskom baštom veličine 11 hektara. Nalazi se na južnoj obali ostrva, poznatoj po nezaboravnim zalascima sunca, a pet minuta vožnje od međunarodnog aerodroma Ngurah Rai i centra Kute, odnosno 15 minuta vožnje od Denpasara. Lokacija ovog hotela omogućava brz odlazak u kupovinu ili u centre zabave. Takođe je idealan za miran odmor i opuštanje. Odllikuje ga spoj tradicionalnog i modernog. Nameštaj je izrađen u tradicionalnom balinežanskom stilu, a bazeni su sa pogledom na okean. Sobe su klimatizovane, imaju balkon, satelitsku TV, frižider, mini-bar, pristup Internetu, fen, room service 24 časa.

 

 

 

 

 

 

 

KORISNE INFORMACIJE:

Vize: Državljanima Srbije sa biometrijskim pasošima (važnost pasoša najmanje 6 meseci po povratku sa putovanja) nije potrebna viza za Indoneziju. Putnici iz ostalih zemalja iz regiona treba sami da se raspitaju kod diplomatskih predstavništva u svojim zemljama.

Novčana jedinica:  

Bali – indonežanska rupija:     1 USD = 13,284.46 IDR  1 EUR = 14,037.25 IDR

Klima: Toplo preko cele godine sa temperaturama od 26 do 32°C. Mogući kraći tropski pljuskovi.

 

 

USLOVI PLAĆANJA:

Cene aranžmana kao i svih drugih doplata su izražene u evrima (osim ako drugačije nije definisano). Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu AIK banke na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

NAČINI PLAĆANJA:
- gotovinski – avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.
- čekovima građana do 6 mesečnih rata.
- platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina).

- kreditnim karticama Intesa banke moguće je plaćati do 6 jednakih mesečnih rata.
- kreditnim karticama Komercijalne banke moguće je plaćati do 12 mesečnih rata

- Travel & Smile karticom Piraeus Banke do 12 mesečnih rata.
- preko računa.
- kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom).
- administrativna zabrana (ako poslodavac/firma kupca aranžmana ima potpisan ugovor o administrativnoj
zabrani sa BIG BLUE GROUP).

 

 

 

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0065/2017 od 26.01.2017. godine zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, Beograd, ul. Kondina br. 14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14 ili na e-mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300054956, od 26.01.2017.godine, Akcionarskog društva za osiguranje ˮDDOR Novi Sadˮ.

 

Za realizaciju programa je potrebno minimum 15 putnika. Krajnji rok za prijavu je 15 dana pre polaska ili do popune mesta.Krajnji rok za obaveštavanje putnika u slučaju otkazivanja putovanja od strane BIG BLUE GROUP D.O.O. je 5 dana pre početka putovanja.

BIG BLUE GROUP D.O.O. ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

 

Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene kursa na monetarnom tržištu promeni cenu aranžmana. Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije BIG BLUE GROUP D.O.O.

                                                                                                                        Cenovnik br. 2 važi od 26.01.2017. godine

 

 

 

 

Izaberi

Öner