Call Centar 011 - 41 41 411

BALTICKA TURA 25.08.17.

Detalji
Prevoz

Prevoz avionom na relaciji Beograd-Frankfurt-Helsinki-Beograd 

Cena
Uključuje

Prevoz i usluge prema programu

Napomena

HELSINKI – TALIN - RIGA -STOKHOLM – HELSINKI

(8 dana / 7 noći ) – avionom i autobusom i brodom

 

           Cena aranžmana po osobi u evrima / (Plaćanje u dinarima po prodajnom kursu za efektivu AIK banke na dan uplate)

Hotel

Usluga

25.08. - 01.09.2017.

1/2

Cena za treću osobu u dvokrevetnoj sobi sa pomoćnim ležajem

Doplata za 1/1

Hoteli po programu  4*

Noćenje sa doručkom

875 €

755€

310 €

Napomena : rezervacija trokrevetne sobe isključivo na upit !

 

 

U cenu aranžmana je uračunato:

Prevoz avionom na relaciji Beograd-Frankfurt-Helsinki-Beograd, transferi autobusom prema programu, smeštaj u dvokrevetnim sobama u hotelima sa 4* (lokalna kategorizacija) na bazi 7 noći sa doručkom, prevoz brodom (dnevna vožnja) na relaciji Helsinki-Talin , prevoz brodom u dvokrevetnim unutrašnjim kabinama (B klasa) na bazi 2 noći sa doručkom na relaciji Riga-Stokholm i Stokholm-Helsinki (Silja Line Cruises), razgledanja prema programu, troškovi organizovanja i vođenja putovanja, usluge lokalnih vodiča.

U cenu aranžmana nije uračunato:

Avio-takse u zemlji i inostranstvu 149,73 evra (od kojih YQ takse od 60 evra  podležu refundaciji i evra  0.98RF , 16.72RS , 0.22RS , 6.39DE , 36.27RA , 14,86DQ ,   8.61FI , 1.20XU  ne podležu refundaciji) koje se plaćaju u agenciji (podležu promenama) po prodajnom kursu Banca Intesa na dan uplate  , dinarski deo  aranžmana u iznosu od 1790,00 dinara po osobi, doplata za dve večere na brodu 73 evra, fakultativni izleti i posete, međunarodno putno osiguranje.

OPIS HOTELA:

Radisson Blue Seaside  Helsinki 4 *https://www.radissonblu.com/fi/seasidehotelli-helsinki  ( Smeštaj 25.08. na 26.08.)

Moderan, eko, hotel nalazi se u poslovnoj četvrti Helsinkija, pored luke a na 1 km od šoping zone. Stanica linije tramvaja nalazi se pored hotela. Sadržaj : teretana, sauna besplatan WI FI, restoran, kafe bar. Smeštaj : sve sobe imaju SAT TV, klima uređaj, minibar, pribor za kafu i čaj, kompletno opremljeno kupatilo. Usluga : doručak se služi po principu samoposluživanja.    

      I

Glo hotel Sello 4 *  Helsinki  https://www.glohotels.fi/en/hotels/glo-sello   (Smeštaj 31.08. na 01.09.)

Položaj:Hotel se nalazi na periferiji Helsinkija,  u mestu Leppavara, a blizi Sello šoping centra sa mnoštvom prodavnica i restorana. Na 3 minuta hoda nalazi se Železnička stanica Leppavaara koja povezuje Sello sa centrom Helsinkija. Centar Helsinkija se nalazi na 8 km od hotela. Sadržaj : bar, restoran, besplatan WI FI. Smeštaj: sobe su uređene u klasičnom skandinavskom stilu,  sa TV-om, radnim stolom, telefonom, priborom za kafu i čaj, sefom,  peglom i daskom za peglanje (na upit), kompletno opremljenim kupatilom sa fenom za kosu. Usluga: švedski sto. S obzirom da udaljenost od centra našim gostima će biti obezbeđen prevoz autobusom do centra Helsinkija, jednom u toku dana.

Ulemiste Tallin  4 * http://www.ylemistehotel.ee/en/

Poloaj: Moderan 4 * hotel nalazi se na jezeru Ulemiste , na periferiji Talina i u blizini aerodrome. Do centra se stiže za 7 minuta vožnje.U blizini hotela nalazi se veliki šoping centar. Na 50 m od hotela nalazi se stanica gradskog prevoza kojim se za 20 m stiže do starog grada. Sadržaj: restoran, bar, fitnes centar, sauna, kongresne sale. Smeštaj: Sobe su dekorisane u kombinaciji toplih boja i boja peska i imaju, radni sto, SAT TV, klima uređaj, minibar, internet vezu, kompletno opremljeno kupatilo sa fenom za kosu. Usluga: doručak – švedski sto 

Radisson  Blue Daugava Riga  4 * https://www.radissonblu.com/en/hotel-riga

Položaj: Hotel se nalazi na obali reke, na 2 km od Riške katedrale i starog dela grada. Sadržaj: restoran,bar, zatvoren bazen, teretana, sauna, kongresne sale. Smeštaj: 356 soba sa SAT TVom, radnim stolom, WI FI-jem, kompletno opremljenim kupatilom sa fenom za kosu. Usluga: doručak –švedski sto

 

NAPOMEN:  U mnogim hotelima je potrebno ostaviti podatke sa kreditne kartice ili depozit  u kešu, koji se vraća po odjavljivanju iz hotela.

 

Big Blue Groupe zadržava pravo zamene navedenih hotela sličnim hotelima iste kategorije. Konačan izbor hotela na turi biće objavljen na site-u agencije bigblue.rs 7 dana pre polaska na put.

 

 

 

 

KORISNE INFORMACIJE:

Lokalno vreme: u  Švedskoj je isto kao i u Srbiji, dok je u Finskoj ,Estoniji i Letoniji  plus 1 sat u odnosu na vreme u Srbiji

Novac: Švedska: Šved.kruna (1SEK=0,105338 € ; 1€=9,49 SEK), u Finskoj , Estoniji i Letoniji se koristi evro. Plaćanje kreditnim karticama rašireno je u svim Skandinavskim  i Baltičkim zemljama. Visa, Mastercard i Diners češće se prihvataju od American Express-a. Na brodu se po pravilu plaća u valutama zemalja između kojih brod plovi.  (Kursna lista na dan objavljivanja programa ).

Klima: Imajući u vidu da se radi o severnoj Evropi, klima je blaža nego što se očekuje zahvaljujući toplom pojasu koji pravi Golfska struja. Prosečna jutarnja i večernja temperatura u avgustu je oko 10C, a dnevna do 18C. Ima više padavina te iz tog razloga preporučujemo slojevitu garderobu, kišobran, kišnu kabanicu i jaknu kakvu biste nosili i kod nas u proleće ili jesen.

 

 

OPŠTE NAPOMENE:

Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarima po prodajnom kursu za efektivu Aik banke na dan plaćanja.

Fakultativni izleti plaćaju se isključivo u evrima, u efektivi. Za realizaciju fakultativnih izleta (ukoliko ih ima )potrebno je najmanje 15 učesnika.

Krajnji rok za prijavu : 24.jul 2017. Ili do popune mesta.

Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.

Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predviđenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom i slično).

Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje  (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 20).

Konačan iznos avionskih taksi podložan je promeni i utvrđuje se prilikom izdavanja avionske karte, najkasnije 48 sati pre započinjanja putovanja.Na letu Lufthansa dozvoljen je jedan prtljag maksimalne težine 20kg i jedan ručni prtljag maksimalne težine 8kg.

Molimo putnike da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja agencije Big Blue Groupe

USLOVI PLAĆANJA:

Cene aranžmana kao i svih drugih doplata su izražene u evrima (osim ako drugačije nije definisano). Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu AIK banke na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

 

 

NAČINI PLAĆANJA:
- gotovinski – avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.
- čekovima građana do 6 mesečnih rata.
- platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina).

- kreditnim karticama Intesa banke moguće je plaćati do 6 jednakih mesečnih rata.
- kreditnim karticama Komercijalne banke , mogu
će je plaćati do 12 mesečnih rata

- Travel & Smile karticom Piraeus Banke do 12 jednakih mesečnih rata.
- preko računa.
- kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom).
- administrativna zabrana (ako poslodavac/firma kupca aranžmana ima potpisan ugovor o administrativnoj zabrani sa BIG BLUE GROUP).

 

 

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0065/2017 od 26.01.2017. godine zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, Beograd, ul. Kondina br. 14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14 ili na e-mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300054956, od 26.01.2017.godine, Akcionarskog društva za osiguranje ˮDDOR Novi Sadˮ.

 

 

Cenovnik br. 1  važi  od 21.03.2017.

 

Izaberi

Öner