Call Centar 011 - 41 41 411

BASKIJSKA TURA 30.AVGUST 2017

Detalji

Španija je izuzetno raznolika zemlja i prepuna iznenađenja! Ona nije samo turistička destinacija u kojoj se treba boriti za “mesto pod suncem” na nekoj od prepunih plaža, piti sangriju, gledati borbu bikova i flamenko. Ona nudi mnogo više. U njoj se kriju brojni kulturno-istorijski spomenici, neprocenljiva ostavština Rimljana i Mavara, brojni srednjovekovni gradovi i zamkovi, područja neverovatne prirodne lepote i velika raznolikost. Raznolikost Španije ogleda se u činjenici da se od Baskije do Andaluzije ne razlikuju samo klima i krajolik, već i ljudi, neki običaji i jezik kojim govore. Jedan od savršenih primera koji dočarava ovu raznolikost i odstupa od uvreženog mišljenja o Španiji je i autonomna provincija Baskija, koja za turiste koji je prvi put obilaze, predstavlja pravo otkriće.

 

Prevoz

Prevoz avionom na relaciji Beograd-Frankfurt-Bilbao-Frankfurt-Beograd 

Cena
Uključuje

Prevoz i usluge prema programu

Program

Cena aranžmana po osobi u evrima / (Plaćanje u dinarima po prodajnom kursu za efektivu AIK banke na dan uplate)

Hotel

Usluga

30.08. - 05.09.2017.

1/2

Cena za treću osobu u dvokrevetnoj sobi sa pomoćnim ležajem

Doplata za 1/1

Hoteli po programu 4*

Noćenje sa doručkom

995 €

995€

220 €

 

Napomena : rezervacija trokrevetne sobe isključivo na upit !

 

U cenu aranžmana je uračunato:

Prevoz avionom na relaciji Beograd-Frankfurt-Bilbao-Frankfurt-Beograd, smeštaj u hotelima sa  4* zvezdice u Bilbau, Pamploni i San Sebastijanu u dvokrevetnim sobama na bazi 6 noćenja sa doručkom, autobuski transferi i razgledanja prema programu, razgledanje gradova: Bilbao, Vitoria Gasteiz, Pamplona, San Sebastijan, Gernika, Bermeo; ulaznice i obilazak muzeja Gugenhajm u Bilbau,obilazak vinskog podruma i degustacija vina u oblasti Rioha Alavesa(mesto Laguardia),tapas tura (degustacija 3 pinćosa-tapasa i 3 pića u tri bara u San Sebastijanu), obilazak letovališta:Hondarrabia, Sen Žan de Lus, Bijaric, usluge vodiča Big Blue i lokalnih vodiča, troškovi organizovanja putovanja.

U cenu aranžmana nije uračunato:

Avio-takse 128,89 evra( od toga evra 44.00YQ  ne podležu refundaciji  i  takse  evra 4.48LG,0.98RF , 16.72RS , 0.22RS,  9.56DE, 42,76RA , 5.95JD, 0.59OG , 3.6QV podležu refundaciji : plaćaju se u agenciji, po prodajnom kursu za efektivu Aik  banke, na dan uplate), dinarski deo  aranžmana u iznosu od 1790,00 dinara po osobi, fakultativni izleti Santander(cena od 65 €),napojnica za vozača na turi, međunarodno putno osiguranje. 

 

Napomena: obavezno prijavljivanje i uplata izleta Santander  prilikom uplate aranžmana.

                                                                                                    

OPIS HOTELA:

 

Bilbao : Hotel Ercilla 4 * http://www.hotelercilla.com

Lokacija : moderan hotel koji se nalazi u blizini Gran Via, u poslovnom i trgovinskom delu grada, na 15 minuta hoda od Gugenhaim muzeja . U neposrednoj blizini hotel je stanica metroa koji  za 10 minuta vodi do starog grada ili Kongresnog centra. U blizini se nalaze brojne radnje, restorani i barovi.  Sadržaj: restoran,bar, kongresna sala. Smeštaj : SAT TV, minibar, sef, kompletno opremljeno kupatilo sa fenom.Usluga : doručak po principu samoposluživanja.

Pamplona: Hotel Maisonnave 4 * http://www.hotelmaisonnave.es/en/

Lokacija: Ovaj porodični hotel je u potpunosti renoviran 2013. godine a nalazi se u  starom delu Pamplone, na 50 m od Gradske većnice i nedaleko od katedrale. Od sadržaja ima : restoran, kafeterija ,sauna i sala za fitnes.  Smeštaj : SAT TV, minibar, sef, WI FI ,pisaci sto, telefon,kompletno opremljeno kupatilo sa fenom.Usluga : doručak po principu samoposluživanja.

San Sebastijan: Palacio de Aiete 4 * http://www.hotelpalaciodeaiete.com/

Lokacija: Hotel se nalazi u rezidencijalnom delu San Sebastijana, na 20 minuta hoda od plaže La Konća i palate Miramar. U blizini hotela  (na 100 m )je stanica gradskog prevoza Munto odakle bilo kojim, osim autobusom 35, se stiže do centra grada. Od sadržaja ima: restoran, bar, teretanu, kongresnu salu. Sobe : SAT TV, minibar, internet vezu, kompletno opremljeno kupatilo sa fenom.Usluga : doručak po principu samoposluživanja.

Agencija Big Blue D.O.O.zadržava pravo zamene navedenih hotela sličnim hotelima iste kategorije. Konačan izbor hotela na turi biće objavljen na site-u agencije www.bigblue.rs 7 dana pre polaska na put.

 

 

VAŽNE NAPOMENE:

Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarima po prodajnom kursu Aik banke  na dan plaćanja.

Za državljane Republike Srbije nije potrebna viza za ovo putovanje već važeći biometrijski pasoš. Putnici koji imaju strani pasoš, u obavezi su da se sami raspitaju o eventualnom viznom režimu.

 Svi putnici su obavezni da poštuju važeće zakonske carinske propise za iznošenje deviza iz zemlje.

Krajnji rok za prijavu : 01.jul 2017.

Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.

Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta po danima, predviđenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima  ili štrajkovima, saobraćajnim kolapsom i slično).

Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 20).

Konačan iznos avionskih taksi podložan je promeni i utvrđuje se prilikom izdavanja avionske karte, najkasnije 48 sati pre započinjanja putovanja.

Svi putnici su obavezni da poštuju važeće zakonske carinske propise za iznošenje deviza iz zemlje.Na letu Lufthanse dozvoljen je jedan prtljag maksimalne težine 20 kg i jedan ručni prtljag maksimalne težine 8 kg.

Molimo putnike da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja agencije Big Blue Groupe.

 

 

 

USLOVI PLAĆANJA:

Cene aranžmana kao i svih drugih doplata su izražene u evrima (osim ako drugačije nije definisano). Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu AIK banke na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

 

 

 

 

NAČINI PLAĆANJA:
- gotovinski – avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.
- čekovima građana do 6 mesečnih rata.
- platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina).

- kreditnim karticama Intesa banke moguće je plaćati do 6 jednakih mesečnih rata.
- kreditnim karticama Komercijalne banke , mogu
će je plaćati do 12 mesečnih rata

- Travel & Smile karticom Piraeus Banke do 12 jednakih mesečnih rata.
- preko računa.
- kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom).
- administrativna zabrana (ako poslodavac/firma kupca aranžmana ima potpisan ugovor o administrativnoj zabrani sa BIG BLUE GROUP).

 

 

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0065/2017 od 26.01.2017. godine zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, Beograd, ul. Kondina br. 14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14 ili na e-mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300054956, od 26.01.2017.godine, Akcionarskog društva za osiguranje ˮDDOR Novi Sadˮ.

 

 

Cenovnik br. 1  važi  od 18.04.2017.

 

Izaberi

Öner