Call Centar 011 - 41 41 411

BELE NOCI NA BALTIKU 07/06/18

Detalji

Priroda ima moć da nas fascinira a dokaz za to su gradovi iznad 59. stepena severne geografske širine, gde se tokom letnjih dana  dogodi da sunce ne silazi dovoljno iza horizontal kako bi pala noć. Dani se smenjuju sa noćima koje prelaze u blagi sumrak posebno u period od 25. maja do 2. jula, a ovaj fenomen se zove Bele noci. Gradove na Baltiku  Bele noći, kao prirodni fenomen, čine magičnim, posebno Sankt Peterburg, koji je tih dana, po mnogima, najromantičniji grad na svetu. 

Prevoz

Avio prevoz na relaciji Beograd-Sankt Peterburg-Beograd 

Cena
Uključuje

Prevoz i usluge prema programu

Cena aranžmana po osobi u evrima / (Plaćanje u dinarima po prodajnom kursu za efektivu AIK banke na dan uplate)

 

 

Hotel

 

Usluga

7.06. – 12.06.2018.

 

1/2

(redovna cena)

 

Doplata za 1/1

 

 

Hoteli po programu 4 *

 

 

Noćenje sa doručkom

1035 €

280 €

 

Rezervacija dvokrevetnih soba sa pomoćnim ležajem se vrši na upit.

Krajnji rok za prijavu :  06.april 2018. Ili do popune mesta

 

 

U cenu aranžmana je uračunato:  Avio prevoz na relaciji Beograd-Sankt Peterburg-Beograad, transferi prema programu, panoramsko razgledanje grada Sankt Peterburga, panoramska i pešačka tura po Helsinkiju i Talinu, smeštaj u hotelu prema izboru iz tabele na bazi  noćenja sa doručkom ; ručak u Narvi, prevoz vozom na relaciji Sankt Peterburg-Helsinki (sedišta B klase), usluge lokalnih vodiča , troškovi organizacije i vođenja  putovanja.

U cenu aranžmana nije uračunato: Avio-takse u zemlji i inostranstvu oko 129 evra (od kojih YQ takse od EUR 58.00 ne podležu efundaciji i evra  0.98RF,16.72RS, 0.22RS,14.10RI, 4.48LG,14.10RI, 20.4U, podležu refundaciji) koje se plaćaju u agenciji po prodajnom kursu Aik banke (podležu promenama), dinarski deo  aranžmana u iznosu od 1790,00 dinara po osobi, fakultativni izleti i posete (Ermitaž i Peterhof ),  međunarodno putno osiguranje.

Spisak hotela :

Sankt Peterburg: Azimut   4*       https://en.azimuthotels.com/Russia/azimut-hotel-saint-petersburg/                                              

Hotel se nalazi u admiralitetskoj četvrti, u širem centru grada, pored reke Fontanke. Smešten je u najvišoj zgradi istorijskog dela Sankt Peterburga. Na 10 minuta hoda od hotela nalazi se stanica metro linije ,, Tehnološki institut”kojom se nakon dve stanice stiže do Nevskog prospekta. Od sadržaja hotel ima: panoramski restoran, kafe bar, spa centar, bazen, kongresne sale. Moderne i elegantno uređene sobe sadrže kupatilo sa tuš kabinom, fenom za kosu, mini bar, SAT TV, sef, radni sto,  besplatan Wi Fi. Doručak se služi po principu samoposluživanja.

Helsinki: Hotel Crown Plaza 4*   http://helsinki.crowneplaza.com/en

Hotel se nalazi u  širem centru grada, nedaleko od zgrade Opere, na 15 minuta hoda od katedrale i centra grada.Preko puta hotela nalazi se stanica tramvaja 4,7 i 10 koje vode do strogog centra grada. Od sadržaja hotel ima: restoran, bar, kongresne sale, veliki Spa centar sa bazenom, teretanom, vešeraj, 24h recepciju, WI FI. Standardne sobe imaju TV (satelitski programi), telefon, minibar, sef, Wi Fi internet, aparat za kafu i čaj, peglu i dasku za peglanje. Doručak se služi po principu samoposluživanja.

Talin : Hotel Tallink Spa & Conference Hotel 4* www.tallinkhotels.com/tallink-spa-conference-hotel/

Moderan hotel  sa 4 *nalazi se na 15 minuta hoda od istorijskog centra Talina, u blizini luke. Sadržaj: restoran, cigar  bar Fidel, Spa centar sa bezenom, saunom, salonom za lepotu,veliki kongresni centar. Smeštaj : Standardne sobe imaju, radni sto, SAT TV, klima uređaj, minibar, internet vezu, kompletno opremljeno kupatilo sa fenom za kosu. Usluga: doručak se služi po principu samoposluživanja.

 

CENE IZLETA U SANKT PETERBURGU

PETERBURG

Za min 15 pax

Ermitaž*

40

Peterhof , donji i gornji park *

50

 

Za broj prijavljenih putnika(za fakultativne izlete) ispod 15, program ce se realizovati javnim prevozom, metroom.

 

* Obavezna je prijava i uplata fakultativnih izlet Peterhof i Ermitaž prilikom uplate aranžmana. Uplata ovih izleta na licu mesta nije moguća.

VAŽNE NAPOMENE:

- Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje  (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 15).

- Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.

- Prilikom prijave, obavezno se dostavljaju podaci iz pasoša. Za građane Republike Srbije viza za Rusiju nije potrebna, ali je potrebno dati tačne podatke iz pasoša (datum rođenja, kao i broj i važnost pasoša).

USLOVI PLAĆANJA:

Cene aranžmana kao i svih drugih doplata su izražene u evrima (osim ako drugačije nije definisano). Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu AIK banke na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

 NAČINI PLAĆANJA:
- gotovinski – avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.
- čekovima građana do 6 mesečnih rata.
- platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina).

- kreditnim karticama Intesa banke moguće je plaćati do 6 jednakih mesečnih rata.
- kreditnim karticama Komercijalne banke , mogu
će je plaćati do 12 mesečnih rata

- Travel & Smile karticom Piraeus Banke do 12 jednakih mesečnih rata.
- preko računa.
- kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom).
- administrativna zabrana (ako poslodavac/firma kupca aranžmana ima potpisan ugovor o administrativnoj zabrani sa BIG BLUE GROUP).

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0065/2018 od 10.01.2018. godine zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, Beograd, ul. Kondina br. 14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14 ili na e-mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300059724, od 25.01.2018.godine, Akcionarskog društva za osiguranje ˮDDOR Novi Sadˮ.

Za realizaciju programa je potrebno minimum 15 putnika. Krajnji rok za prijavu je 15 dana pre polaska ili do popune mesta.

Krajnji rok za obaveštavanje putnika u slučaju otkazivanja putovanja od strane BIG BLUE GROUP je 5 dana pre početka putovanja.

BIG BLUE GROUP DOO ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene kursa na monetarnom tržištu promeni cenu aranžmana.
Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije BIG BLUE GROUP D.O.O.

 

Cenovnik br. 3  važi  od 20.02.2018.

 

Izaberi

Öner